Vilniaus klubo žaidėjai linkėjo sėkmės Lietuvos rinktinei

  • Teksto dydis:

Lietuvos rinktinė baigė pasiruošimą Europos krepšinio čempionatui, o paskutiniame draugiškame mače prieš ispanus mūsų šalies atstovus „Siemens“ arenoje palaikė ir iš Birštono trumpam sugrįžę „Lietuvos ryto“ krepšininkai.

Prieš rungtynes Vilniaus klubo arenoje įvyko komandos vadovų ir krepšininkų susitikimas, kuriame buvo aptarti būsimo sezono lūkesčiai.

Su naujaisiais ekipos draugais susipažino ir Lietuvos rinktinėje plušantis vidurio puolėjas Artūras Gudaitis bei ten besidarbuojantys personalo nariai Mindaugas Brazys bei Juozas Petkevičius.

„Lietuvos ryto“ viceprezidentas sportui Linas Kleiza legionieriams priminė, kad klubui yra vienodai svarbūs visi turnyrai, kuriuose bus dalyvaujama.

„Visa komandos kontrolė perduodama į vyr. trenerio Rimo Kurtinaičio rankas, todėl besąlygiškai jo klausykite – strategui priklausys galutinis žodis“, – sakė vienas „Lietuvos ryto“ vadovų.

Tuo tarpu sostinės komandos vairininkas prisiminė sėkmingiausius klubo sezonus, kai dvejus metus iš eilės buvo laimėti LKL čempionų žiedai.

„Tuomet ekipa nebuvo sudaryta iš geresnių krepšininkų nei dabar, tačiau visi jie buvo itin drausmingi. Todėl raginu – geriau atvykite valandą prieš treniruotę, o ne vėluodami minutę“, – sakė R.Kurtinaitis.

Prieš rinktinės mačą su „Lietuvos ryto“ žaidėjais ir treneriais bendravo sostinės meras Remigijus Šimašius bei vicemeras Linas Kvedaravičius, kuriems buvo įteikti naujojo sezono marškinėliai, pažymėti šūkiu #KartuMesKomanda

„Siemens“ arenos ložėje su Vilniaus klubo atstovais taip pat kalbėjosi LTOK prezidentė Daina Gudzinevičiūtė, grupės SEL kyderis Egidijus Dragūnas, žurnalistas Rimvydas Valatka, buvęs krepšininkas Mindaugas Katelynas bei kiti gerai žinomi visuomenės atstovai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių