Vilniaus „Lietuvos rytas“ pratęsė sutartį su T. Pačėsu

  • Teksto dydis:

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio komandą šiemet perėmęs 44 metų Tomas Pačėsas ir kitą sezoną treniruos ekipą, informuoja klubo svetainė.

Klubas ir krepšinio specialistas antradienį pasirašė vienerių metų sutartį.

Tad įsibėgėjus vasarai, kitą sezoną ir Europos taurės turnyre žadantis rungtyniauti „Lietuvos rytas“ jau turi trenerį ir pradės formuoti komandą kitam sezonui.

„Tikime Tomo Pačėso sugebėjimais ir patirtimi. Jis praėjusi sezoną grąžino pergales į Vilnių, su komanda po ilgos pertraukos laimėjęs šalies „Karaliaus Mindaugo“ krepšinio taurę. Naujame sezone „Lietuvos ryto“ lauks nauji iššūkiai, su kuriais, neabejojame, T. Pačėsas profesionaliai susitvarkys ir įkvėps komandą naujoms pergalėms“, – kalbėjo sostinės ekipos vadovas Martynas Purlys.

T. Pačėso treniruojamas „Lietuvos rytas“ šiemet nutraukė titulų badą ir iškovojo „Karaliaus Mindaugo“ taurę, tačiau Lietuvos krepšinio lygos (LKL) pusfinalyje pralaimėjo Klaipėdos „Neptūnui“ ir turėjo tenkintis bronza.

Trenerio karjerą T. Pačėsas pradėjo 2007 metais Gdynės „Asseco Prokom“ klubo trenerio asistento, tačiau dar tų pačių metų gruodžio mėnesį tapo vyriausiuoju treneriu bei su komanda keturis kartus laimėjo Lenkijos čempionato auksą.

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkus T. Pačėsas treniruoja nuo 2015 metų gruodžio 17 dienos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių