„Vytį“ papildė daugiau nei dešimtmetį Jonavoje žaidęs T. Sebežiovas

  • Teksto dydis:

Sunkiai naująjį Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) sezoną pradėjęs Šakių „Vytis“ pribrendo permainoms bei stiprina pajėgas.

„Vyčio“ ekipa sukirto rankomis su Tadu Sebežiovu. Įžaidėjas ilgus metus atstovavo Jonavos „Sporto klubo“ komandai ir Šakių klubas jam bus viso labo antrasis visoje karjeroje.

Pastiprinimas gynėjų grandyje „Vyčiui“ tapo labai reikalingas po to, kai visam sezonui iš rikiuotės dėl traumos iškrito Ernestas Serkevičius.

„Taip susiklostė aplinkybės, kad pasitaikė proga atvykti į „Vytį“ ir nusprendžiau ja pasinaudoti. Gal dar pats iki galo nesuprantu, kas įvyko, bet sakoma, kad kartais reikia išeiti iš savo komforto zonos.

Stengsiuosi atiduoti visas jėgas ir įgyvendinti trenerių skirtas užduotis. O tikslai, nors sezonas „Vyčiui“ ir prasidėjo sunkokai, išlieka aukščiausi“, – kalbėjo Sebežiovas.

31 metų 185 cm ūgio jonaviškis gimtajame mieste ištikimai rungtyniavo nuo 2005 metų ir beveik visą šį laiką buvo esminis klubo lyderis.

Šio sezono metu Sebežiovas per 22 minutes įmesdavo po 11 taškų, atkovodavo po 3,3 kamuolio ir atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus.

„Vyčio“ komanda kol kas NKL pirmenybėse su 1 pergale bei 5 pralaimėjimais yra trylikta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių