Žaidėjas prisipažino lemiamu metu prasižengęs prieš K. Pangosą

Tiksint paskutinėms ketvirtojo kėlinio sekundėms Kevinas Pangosas veržėsi link krepšio ir susidūrė su kietu kelių Atėnų „Panathinaikos“ krepšininkų žaidimu, tačiau teisėjų švilpukas tylėjo.

Rezultatas buvo lygus, o užfiksuota pražanga būtų leidusi kanadiečiui atlikti baudų metimus, tačiau to neįvyko. Nors net „Pao“ krepšininkai turėjo tokių siekių.

„Man irgi atrodė, kad buvo pražangos. Jameso Gisto dar paklausiau, ką manai apie tai. Jis sako: „Aš jį baudavau“. Tiesiai šviesiai“, – po rungtynių tinklalapiui „BasketNews.lt“ kalbėjo Antanas Kavaliauskas.

Atrodė, kad pražanga prieš K. Pangosą buvo dar tada, kai jis atsilaisvino po užtvaros. Tada jį viena ranka prilaikė K.C. Riversas. Po to kanadietis pakilo atakuoti krepšį ir įsirėžė į Nicką Calathesą bei J. Gistą, o pakartojime buvo aiškiai matyti, kad J. Gistas žalgiriečiui paėmė už rankos.

 

 

Teisėjų švilpukas tylėjo ir komandoms teko žaisti pratęsimą.

„Prieš K. Pangosą buvo trys pražangos vienoje atakoje, kurios nulėmė rungtynes, – po dvikovos rėžė Šarūnas Jasikevičius. – Ketvirto kėlinio pabaigoje buvo vienų vartų švilpimas. Ypač, kai mes nuėjome į priekį. Vieni vartai.“

 

Pats K. Pangosas apie ketvirtojo kėlinio pabaigos epizodą kalbėjo atsargiau.

„Nesiimsiu spręsti už teisėjus, – po dvikovos sakė kanadietis. – Bandžiau būti agresyvus, manau, kad mane varžovai kiek pamušė, bet tokiu rungtynių momentu yra sunku. Tas momentas nebuvo priežastis, kodėl pralaimėjome rungtynes. 40 minučių iki tol turėjome žaisti geriau.“

„Buvau toli, bet atrodė, kad buvo pražanga, – kalbėjo Artūras Milaknis. – Teisėjai nesušvilpė, reiškia, nebuvo. Yra kaip yra. Žiūrėsime video, tikimės, ir teisėjai paanalizuos.“

Š. Jasikevičiaus komentaras:

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

kauhj

kauhj portretas
Mačiau rungtynes, mačiau iš lėto to epizodo pakartojimą. Buvo pražangos prieš Pangosą, net dvi ar trys, nesiryžtu spręsti, bet tikrai buvo. Bet teisėjams kinkos sudrebėjo, ir jie nedrįso likus 1 sekundei, skirti teisėtą pergalę Žalgiriui. O Pangosas būtų baudas įmetęs, jo ranka nedreba.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių