"Žalgirio“ Garbės klubo nariai stebėjo žalgiriečių treniruotę

  • Teksto dydis:

Jau kelerius metus gyvuojantis Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubas toliau sėkmingai tęsia savo veiklą. Į jį įstoję Klubo nariai ne tik paremia savo mėgstamą komandą, bet ir įgyja išskirtinių privilegijų. Viena jų – sudalyvauti atviroje komandos treniruotėje.

Šį trečiadienį vykusiose žalgiriečių pratybose Garbės Klubo atstovai galėjo pamatyti pasiruošimo rungtynėms procesą. Jie taip pat apsilankė „Žalgirio“ rūbinėje, pabendravo su komanda ir fotografavosi su žaidėjais.

Tai ne vienintelė galimybė „Žalgirio“ Garbės Klubo nariams iš arti susipažinti su komanda. Sezono metu „Žalgirio“ ambasadoje „Kalnapilio“ bare yra organizuojami susitikimai su treneriais, kur neformalioje aplinkoje išsamiai atsakoma į visus gerbėjams rūpimus klausimus. Be to, Garbės Klubo atstovai tiesiogiai reiškia nuomonę, balsuoja, teikia rekomendacijas ir kitais būdais svarsto Kauno „Žalgirio“ iškeltus klausimus.

„Kaip ir kasmet žalgiriečiai pakviečia Garbės Klubo narius į atvirą treniruotę. Buvau čia ir praėjusiais metais. Nusprendžiau vėl pamatyti, kas komandoje naujo, kaip pasikeitusios treniruočių sąlygos, ką krepšininkai veikia. Tokiu būdu „Žalgirio“ krepšininkai tampa mums dar artimesni“, - teigė Garbės Klubo atstovas Tomas Rasburskis.

Beveik dvi valandas trukusią treniruotę stebėję sirgaliai susipažino ir su „Žalgirio“ arenos užkulisiais – krepšininkų rūbine, treniruoklių sale, mažesniąja, treniruotėms skirta arena, trenerių darbo kabinetais bei svečių komandos rūbinėmis.

„Labai smagu, kad „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai stebi mūsų treniruotes, kadangi dėl jų ne tik žaidžiame, bet ir liejame prakaitą per pratybas. Džiaugiamės, kad galime praverti savo krepšinio virtuvės duris ir supažindinti gerbėjus su tuo, kaip mes dirbame“, - po susitikimo su Garbės Klubo nariais sakė „Žalgirio“ gynėjas Martynas Pocius.

Kaip tapti „Žalgirio“ Garbės Klubo nariu, galite sužinoti svetainėje www.zalgirioklubas.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių