„Žalgirio“ treniruotę vainikavo fantastiškas A. Milaknio šūvis

Artūras Milaknis ilgai derėjosi su Kevinu Pangosu, bet viskas, ką sugebėjo pasiekti, buvo 20 eurų. Tiek kanadietis įvertino metimą toliau nei nuo vidurio, nuo tos vietos, kur ant parketo klijuojamas Eurolygos logotipas.

A. Milaknis negalėjo patikėti, kad už tokį tolimą metimą jis gautų tik 20 eurų. Garsiai apie tai pasakęs ir numojęs ranka, snaiperis švystelėjo kamuolį link krepšio iš maždaug 17-18 metrų atstumo. 

Kamuolys po akimirkos skrodė tinklelį nė neprilietęs lanko.

Negalima sakyti, kad tai pernelyg nustebino jo komandos draugus, bet jie vis tiek ėmė sveikinti A. Milaknį. Bene plačiausiai šypsojosi prie sekretoriato stalo tuo metu sėdėję ir Eurolygos rungtynes iš Milano stebėję „Žalgirio“ treneriai, o Šarūnas Jasikevičius savo snaiperiui ir paplojo.

A. Milaknis tuo metu tik numojo ranka link K. Pangoso, vis dar negalėdamas patikėti, kad toks metimas vertas tik 20 eurų.

Taip baigėsi „Žalgirio“ treniruotė Bamberge, kurią komanda surengė vos tik atvykusi į šį Vokietijos pietryčiuose esantį mažiausią Eurolygos miestą.

72 tūkst. gyventojų turintis Bambergas yra maždaug 4 kartus mažesnis nei Kaunas ir pasiekiamas bene dar sunkiau nei Laikinoji sostinė. Žalgiriečiai iš Vilniaus atskrido į Frankfurtą, o po to autobusu 3 valandas važiavo į miestą, kuriame rytoj laukia 23-ojo turo Eurolygos mačas su „Brose“ ekipa.

Treniruotę beveik 7 tūkst. žiūrovų talpinančioje „Brose“ arenoje kauniečiai surengė nė neužsukę į viešbutį. Tai tampa tradicija – iš oro uosto komanda dažnai pirmiau vyksta tiesiai į svečių areną, o į viešbutį važiuoja tik po to.

Itin svarbus „Žalgiriui“ mačas Bamberge – penktadienį 21 val. Lietuvos laiku.

A. Milaknio metimas:

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių