Į „Pelenę“ grįžta profesionalai

  • Teksto dydis:

Didžiausia Baltijos šalyse grožio industrijos paroda „Pelenė 2015“ šiais metais akcentuoja profesionalumą. „Šių metų tikslas – patiems prisiminti ir kitiems priminti, jog ši paroda pirmiausia skirta profesionalams, jų mokymams, jiems skirtiems produktams, paslaugoms, naujovėms, renginiams. Ir tik paskui – mums visiems, nedirbantiems šioje srityje, bet kasdien  naudojantiems įvairias grožio priemones. Kai tik šitą akcentą užmirštame, parodai iškyla grėsmė virsti tiesiog turgumi“, – sako parodos projekto vadovė Dovilė Vertelytė-Saldukienė.

„Žūtbūt graži!” – tokiu šūkiu parodos rengėjai balandžio 10-12 dienomis pasitiks parodos dalyvius, svečius ir lankytojus. „Pelenė 2015“ parodoje dalyvaus per 250 įmonių iš Lietuvos ir užsienio. Tarp jų – po ilgos pertraukos į parodą grįžtančios bendrovės „Fragrances International“, „Sothys“, „Davines“ ir daugelis kitų. Aukštos kokybės plaukų priežiūros priemones gaminančios italų bendrovės „Davines“ komercijos vadovas Lietuvoje Gytautas Čilinskas sako, kad po dešimties metų pertraukos į „Pelenės“ parodą grįžtantys jo bendrovės profesionalai yra pasirengę pateikti įdomių naujienų. „Dešimtmetį parodoje nedalyvavome, nes ji neatitiko mūsų koncepcijos – produktai tarp puodų ir pėdkelnių nebuvo  teisingas pasirinkimas. Šiais metais parodos formatas – visiškai kitas“, – teigia G.Čilinskas.

Naujausios plaukų kirpimo tendencijos, nagų priežiūros priemonės, kasdienio ir proginio makiažo paslaptys, garsiausių stiliaus ekspertų iš Lietuvos ir užsienio patarimai, paskaitos, seminarai, grožio paslaugos ir priemonės, ekologinė, „žalioji“ kosmetika, išskirtinių papuošalų ekspozicija, madingi aksesuarai, – „Pelenė 2015“ lankytojus pasitinka išaugusi ir atsinaujinusi.

Paroda vyks trijose ekspozicijų salėse. Penktoji skirta specializuotoms paslaugoms ir produktams, trečioji pristatys grožio produktus ir paslaugas, skirtas grožio ir stiliaus salonų lankytojams. Ketvirtojoje salėje įsikurs madingus aksesuarus, stiliaus detales ir išskirtinius papuošalus bei juvelyrinius dirbinius pristatantys parodos dalyviai. „Išskirtinių papuošalų tema parodoje atsirado tik pernai. Šiais metais ekspozicija išaugo dvigubai. Pirmą kartą parodoje dalyvaus ne tik pavieniai autoriai, bet ir meno dirbinių galerija, sulauksime net trijų Latvijos menininkų, kuriančių išskirtinius papuošalus“, – džiaugiasi D. Vertelytė-Saldukienė..

„Jei sėdėsime ausis suglaudę, mūsų niekas nematys, juvelyrai ir taip primiršti savo mažose galerijose. Paroda „Pelenė“ – geras būdas pasirodyti, pasakyti apie save, ypač jaunimui“, - įsitikinęs parodoje savo darbus pristatysiantis žinomas juvelyras Nauris Našlėnas.

Visa tai, neabejoja parodos rengėjai, bus įdomu lankytojams, o profesionalams parengta ypatinga programa.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių