Madingiausia sezono avalynė alsuoja roko ritmais

  • Teksto dydis:

Rudens avalynės madą šiemet užvaldo iš devinto dešimtmečio sugrįžtantis grandžo (angl. grunge) stilius. Grubios formos, nelygus padas, elegantiškos aukso spalvos sagtys ir dygsneliai – šį sezoną dizaineriai siūlo pasitikti vyriškai moteriškoms. Pristatome pagrindines tendencijas, padėsiančias stilingai pasitikti rudenį.

Grubi elegancija

Į mados olimpą pavasarį užkopusi kontrastų tendencija tęsia savo karaliavimą. Todėl grubius aulinius storu padu puošia dailios auksu blizgančios sagtys, metaliniai užtrauktukai ir mezginiai. Nepamirškite ir vieno pagrindinio grandžo stiliaus atributų – tamsios odinės striukės.

Skirtingi audiniai

Remiantis „Deichmann“ stilistų parengta apžvalga, stileivų dėmesį atkreipsite ir pasirinkusi keletos audinių kombinaciją – lygi oda, derinama su zomšiniu audiniu, dirbtinio kailio atvartais paįvairina rudens-žiemos sezoną užvaldysiančius tamsius tonus ir suteikia jiems žaismingumo.

Sukurta vyrams, pasisavinta moterų

Itin madinga bus ir Chelsea stiliaus avalynė. Nors prieš pusantro šimto metų ji sukurta vyrams, šiandien ji garsiai ir aiškiai išreiškia moteriškumą. „Deichmann“ stiliaus ekspertai atkreipia dėmesį į tokios avalynės detales: dirželius, sagtis, grandinėles, iškirpimus ir mados simboliu tapusią elastinę juostelę.

Žaismingai juoda

Avalynės madą rudenį užvaldo tamsesni tonai.  Čia neginčijamai karaliauja sodri juoda ir jos atspalviai – žaismingumas išreiškiamas detalėmis ir audinių įvairove. Jei dvejojate dėl pakulnės – madinga tiek avalynė grubiu padu, tiek tvirta, stambia pakulne. Įsiminkite, jos aukštis šį sezoną  – nuo 6 cm!


Šiame straipsnyje: undefined

NAUJAUSI KOMENTARAI

kirtiklis

kirtiklis portretas
kraupi panele, o tokie batai dar labiau isryskina jos anoreksija.pasipils kaimieviu siaubuokliu minios del tokios mados.nesios kas netinges tokius batus.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių