Populiariausi šiemet – visų pilkų atspalvių senelės plaukai

  • Teksto dydis:

Nors daugelis žmonių ligi šiol stengdavosi paslėpti savo plaukų žilumą valandų valandas grožio salonuose maskuodami bėgančių metų paliekamas žymes, dabar žilimas nebeturėtų kelti problemų, kadangi į madą atėjo senelės plaukai.

Tokie mados namai „Jean-Paul Gaultier“, „Chanel“ ar „Gareth Pugh“ pirmieji nudažė savo modelių plaukus sidabrine spalva, o po to jų pavyzdžiu pasekė ir daugybė kitų mados kūrėjų.

Pilkais, baltais ar šviesiai violetinio atspalvio plaukais, kaip dažosi Lady Gaga (Leidi Gaga), Pink, Rihanna (Rijana), Nicole Ritchie (Nikol Riči) ar Kelly Osborne (Keli Osborn), susiviliojo daugybė moterų visame pasaulyje. Be to, tūkstančiai jų paskelbė savo nuotraukas socialiniuose tinkluose su groteline žyma #grannyhair (senelės plaukai).

„Senelės plaukai iš esmės yra sidabro spalvos plaukai, bet koks pilkas atspalvis jūsų plaukuose: plieno pilka, sidabro pilka, beveik visai balta, platinininė su violetiniu arba sidabriniu atspalviu, – sakė Niurjoko plaukų stilistė Jan Marie Arteca (Žan Mari Arteca), - Tokia mada“.

Dauguma apie madą rašančių žurnalų ir tinklaraščių tvirtina, kad tokia yra „karščiausia“ 2015 metų plaukų spalva, o vienas tinklaraštis prašo moterų skelbti savo „senelės plaukų“ nuotraukas paskyroje, kuri jau buvo peržiūrėta 500 tūkst. kartų.

„Man patinka pilka. Kai pirmą karą pamačiau ją žurnale, buvau sužavėta“, – paaiškino 27 metų Jackie (Džeki) viename grožio salone, užsirašiusi persidažyti savo rudus plaukus pilkai.

Tačiau šis procesas gali pareikalauti laiko – užtrukti mažiausiai dvi valandas, per kurias plaukai pirmiausia yra išbalinami, o paskui jiems suteikiamas naujas atspalvis. Jackie grožio salone praleido net septynias valandas – plaukai buvo tris kartus balinami ir du kartus dažomi.

Ir kainuoja senelės plaukai nemažai – nuo 200 iki 700 JAV dolerių, priklausomai nuo plaukų spalvos ir jų būklės, be to, tokių plaukų savininkės privalo kas mėnesį grįžti pas savo plaukų stilistą dažytis nuo šaknų ataugusių plaukų.


Šiame straipsnyje: madaplaukaiplaukų dažymas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių