Tobulo makiažo pamokos su „Pelene“

Šiemet grožio industrijos parodoje "Pelenė 2014" dalyviai žada įspūdingą dekoratyvinės kosmetikos pasirinkimą, kuris nustebins netikėtomis naujienomis, spalvomis ir šio sezono tendencija - natūralumu. Štai keletas patarimų tiesiai iš parodos dalyvių lūpų: ko reikia, jei norite patys susikurti tobulą makiažą.

1 žingsnis - antros odos efektas

Pirmoji ir pati svarbiausia taisyklė - prieš darant makiažą būtina labai kruopščiai nusivalyti veido odą. Toliau prasideda magiški procesai, kurie padės užmaskuoti visus odos trūkumus, o defektai virs efektais. Toliau - veido ir kaklo odą reikia padengti kremine pudra. Bet būtinai kokybiška, o natūralumo mėgėjams rekomenduotina rinktis mineralinę kosmetiką.

"Ilgai dirbusios ir tobulinusios, pagaliau pristatome savo mineralinės kosmetikos liniją, kurią sudaro pudros, skaistalai bei maskuotojai. Visa linija sukurta vien iš natūralių medžiagų, kurios neturi jokių sveikatai kenksmingų priedų, bet pasižymi daugeliu odos išvaizdą ir būklę gerinančių savybių. Jų sudėtyje paslėpėme ypatingą ingredientą - gintarą, kuris iš jūros bei saulės gavo išskirtinių savybių, padedančių puoselėti odos grožį ir sveikatą!" - netikėtą atradimą dekoratyvinės kosmetikos rinkoje pristato natūralių grožio priemonių atstovas "Uoga Uoga".

Makiažo bei mineralinės kosmetikos specialistė Sandra Sirgedė pabrėžia, kad mineralinė pudra pasižymi ir tuo, kad sugeria riebalų perteklių bei suteikia odai  matinį efektą, tačiau jos nedirgina, nedžiovina, neužkemša porų ir leidžia odai kvėpuoti. "Mineralinė kosmetika pirmiausia išpopuliarėjo tarp užsienio žvaigždžių, kurių odą nualino sceniniai grimai. Mineralų pagrindu sukurtos pudros išskirtinės tuo, kad ne tik puošia, bet ir ilgainiui gali padėti išspręsti tam tikras odos problemas", - apie siūlomą produktą su gintaru pasakoja Sandra.

Garsiausi mados podiumai ir pasaulyje pripažinti grožio meistrai vieningai sutinka: šiais metais karaliauja natūralumas. Tačiau neapsirikite - "Nude" atspalviai ir "ką tik iš lovos išlipusios" gražuolės įvaizdis taip pat reikalauja pastangų. Štai grožio parodos "Pelenė" dalyvė, įmonės "Belkorija" vadovė Marija Urbanovič įsitikinusi, kad šiandien vyrauja tendencija, kai merginos nori atrodyti natūraliai, tačiau ieško būdų, kaip netapti pilka mase, jos nori išsiskirti.

"Jeigu klientė norėtų atnaujinti savo kosmetinę, neabejotinai jai patarčiau rinktis natūralius atspalvius, pavyzdžiui, "Bell BB" kremą, kuris stulbinančiai tinka tiek sausai, tiek ir riebiai odai. Jis preciziškai paslepia trūkumus ir paryškina veido bruožus", -sako ji.

Kai veido spalva atrodys lygi, nepamirškite skaistalų. Jie suteiks natūralaus raudonio, kuris atrodo labai kukliai, tačiau patraukliai. Šiltojo sezono metu būtina įvaldyti bronzanto naudojimo meną. Tegul jūsų nepriekaištinga ir saulės nubučiuota veido oda būna efektyviausia flirto priemonė.

2 žingsnis - žaidimai su spalvomis

Atėjo metas akių šešėliams. Galima žaisti su atspalviais, bet ne su spalvomis, antraip atrodysite arba vulgariai, arba daug vyresnė. O kas to nori? Naudokite šešėlių paletę - taip visada galėsite išsirinkti kiekvienam konkrečiam atvejui tinkamą variantą.

"Šis pavasaris neapsieis be spalvų. Tai gali būti ryškus ir pastebimas akių kontūras ar spalvų gama žaižaruojantys šešėliai. Visgi, taip pat svarbu saiko jausmas. Geriausia akcentuoti vieną bruožą, o likusį makiažą palikti neutralų. Moterys turėtų suprasti, kad kosmetikos priemonės skirtos išryškinti jų gražiausius bruožus, o ne sukurti visiškai kito žmogaus įvaizdį. Taigi, šioje srityje geriausia naudotis taisykle - mažiau yra daugiau", - patarimus dalina dekoratyvinės kosmetikos specialistė Zita Baškienė.

"Tavokosmetika.lt" svetainės vadovė įsitikinusi, kad akys - labiausiai pastebimas veido bruožas. Jei anksčiau buvo manoma, jog šešėliai naudojami tik vakarėliuose ar šventinėmis progomis, tai šiandien tai kasdienio makiažo dalis, kuri leidžia eksperimentuoti ir kūrybiškai atskleisti gražiausius moters bruožus.

3 žingsnis - mažos gudrybės su pieštukais ir tušu

Nepamirškite akių apvedžioti pieštuku. Tiesa - nors žvilgsnis atrodys "gilesnis", tačiau akys optiškai sumažės. Brėžkite ploną liniją, stenkitės, kad ji būtų arti blakstienų. Blondinėms ir raudonplaukėms vertėtų atsargiai rinktis tamsius kontūrinius pieštukus ar plunksneles. Jums prireiks susikaupimo, kad akių kontūras būtų simetriškas, kruopštus ir lygus.

Toms, kurių veidas blyškus, reikėtų šiek tiek akcentuoti antakius. Paryškinkite juos pieštuku (geriausia - puse tono tamsesniu, negu yra natūrali jūsų antakių spalva), o tada iššukuokite specialiu šepetėliu. Nežiūrėkite į mados žurnalus, kuriuose pateikiami platūs brūkšniai ir kontrastingos plaukų bei antakių spalvos. Taisyklinga forma - lankelis, turintis pakilimą tam tikroje vietoje, o spalva - deranti ir nešokiruojanti.

Rinkitės tokį tušą, kuris jums tinka ir patinka. Netikrų, didelių it drugelio sparnai blakstienų era baigėsi. Geriau kuklesnės, bet savos.

4 žingsnis - lūpos kaip vyšnios

Baigiamasis tobulo makiažo akcentas - blizgančios ir gundančios lūpos. "Tepk, džiaukis ir žavėk!" - kviečia "skanios" kosmetikos gamintoja ir džiaugiasi, kad jų suskurtą lūpų blizgį "Plunksna" kompetentinga komisija išrinko "Rinkis prekę lietuvišką 2013" metų kosmetikos gaminiu ir skyrė jam aukso medalį! "Blizgiai, kurių kvapnumu ir ryškumu galėsite įsitikinti "Pelenės" parodoje, ne tik pabrėžia lūpų grožį, bet ir yra turtingi savo sudėtimi: blizgieji ricinos ir moringų, drėkinamieji migdolų ir aviečių sėklų, maitinamieji makadamijų ir simondsijų aliejai bei natūralūs vaškai efektyviai apsaugo lūpas", - apie grožio ir sveikatos dermę vienoje grožio priemonėje pasakoja Sandra.

Prie tobulo makiažo būtini nagučiai, kuriuos norisi suvalgyti

Paprasti ir nesudėtingi nagų puošybos elementai bus tai, ko daugelis merginų norės šį sezoną.

"Paįvairinti nagus vertikaliomis arba horizontaliomis juostelėmis - tai paprastas būdas atrodyti ir stilingai, ir gražiai. Nebijokite spalvų ir eksperimentų. Dar nei vienas sezonas nedovanojo tiek daug žalsvų, melsvų ir gelsvų matinių nagų lako atspalvių!" - ryškias manikiūro ir pedikiūro tendencijas pristato "Nagavita" vadovė Rūta Bublienė. Ji žada, kad "Pelenės" parodoje bus skiriama ypač daug dėmesio geliniams lakams - šiuo metu populiariausioms nagų priežiūros priemonėms, karaliaujančioms grožio salonuose. "Klientai galės pasirinkti gelinius lakus net iš keturių skirtingų garsių firmų pavadinimų: "Harmony Gelish", "IBD Just", "Supernail ProGel" ir "Cuccio".

Neužmiršti praeitais metais karaliavusių pastelinių spalvų kviečia Jolanta Lukoševičiūtė, nagų priežiūros priemonėmis prekiaujančios įmonės "Osena" direktorė. "Vis dar išlieka populiarios baltos, juodos, kreminės bei pastelinės spalvos, tačiau 2014-ųjų favoritė - orchidėjų violetinė", - sako ji ir rekomenduoja tobulam manikiūrui rinktis naują produktų liniją "Crystal Nails", kuri jau daugelį metų yra populiari Europoje. Tai aukštos kokybės, pažangūs produktai, su kuriais darbas tampa lengvesnis bei kūrybingesnis.

"Pelenė" - dovana kiekvienai savo grožiu ir sveikata besirūpinančiai moteriai. Balandžio 4-6 dienomis Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre"Litexpo" vyksianti tarptautinė grožio industrijos paroda kviečia apsilankyti visus, kuriuos domina naujausios makiažo tendencijos, grožio priemonės, stilingiausia rankų darbo juvelyrika, parfumerija, plaukų priežiūros priemonės bei garsiausių stilistų pristatomos šukuosenų tendencijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vv

vv portretas
Paziurejus i nuotrauka,nematau tobulo makijazo,matau poreta oda,kurios net storas pudros sluoksnis nepaslepe.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių