8 nuostabą keliantys dalykai, galintys sujaudinti moteris

  • Teksto dydis:

Neaišku, dėl kieno kaltės, bet vyrams suprasti moteris ne visada yra lengva. Kai kuriuos moterų kantriai siunčiamus ženklus vyrai praleidžia pro akis visiškai nepastebėję. Teigiama, kad vyrai iki šiol nežino, kas moteris tikrai jaudina, bet šioje vietoje gali padėti mokslas. Štai 8 netikėti dalykai, kurie, anot įvairių tyrimų, kaitina moterų kraują.

Iš karto būtina pasakyti, kad visi žmonės yra skirtingi. Mokslininkai negali ištirti kiekvienos moters skonio vyrams, todėl daugybė moterų šiame sąraše paminėtiems dalykams yra abejingos. Visgi, anot tyrimus atlikusių mokslininkų, jie patinka bent jau daugumai.

1. Suraukti antakiai. Priimta manyti, kad moteris jaudina tvarkinga vyro šypsena, parodanti, kad jis yra linksma ir savimi pasitikinti asmenybė. Visgi, praeitais metais mokslininkai iš Jungtinės Karalystės, Suomijos ir Lenkijos nustatė, kad nemažą dalį moterų jaudina ir suraukti antakiai vyro veide. Dar daugiau – ši veido išraiška dažnai siejama su narciziškumu, klasta ar net psichopatija. Ir moteris tai užveda. Kodėl? Manoma, kad vyrai, saikingai pasižymintys tokiomis savybėmis, dažniau yra lydimi sėkmės socialiniuose santykiuose.

2. Kūrybiškumas ir intelektas. Žinoma, šios savybės yra patrauklios, bet kaip jos gali jaudinti? 2014 metais JAV buvo atliktas tyrimas, kuris parodė, kad vyrai, kurie laisvalaikiu ar profesionaliai užsiima kūrybiškumo reikalaujančiomis veiklomis (pavyzdžiui, fotografija, poezija, muzika ir t. t.), moterų akimis yra patrauklesni. Be to, šio kūrybiškumo demonstravimas moteris jaudina seksualiai.

3. Kelių dienų barzda. Tėvai dažnai moko – švariai nusiskutęs vyras yra patrauklesnis. Visgi, 2014 metais publikuotas tyrimas atskleidė, kad maždaug 10 dienų barzda moterims patinka labiau. Ir net nesvarbu, kad ji neprižiūrėta ir apšepusi. Labiausiai jaudinančios veido augmenijos tope antrą vietą užima pilna, ilga barzda. Ir tik po jos seka švarus nusiskutimas.

4. Sodrus balsas. Šio bruožo išsiugdyti nelabai ir įmanoma, tačiau jei jūsų balsas sodrus ir žemas, jums pasisekė. Kaip atskleidė vienas 2013-ųjų tyrimas, moteris jaudina žemas vyriškas balsas. Kiek keisčiau tai, kad kai kurioms moterims patinka ir girdimas vyro kvėpavimas (žinoma, ne ligotas švokštimas).

5. Prakaitas. Taip, prakaitas jaudina moteris. Kalifornijos universiteto Berklyje 2007 metais atliktas tyrimas parodė, kad moteris lytiškai jaudina vyrų prakaito kvapas. Tačiau čia svarbu nepadaryti klaidos – kalba eina apie šviežio prakaito kvapą, o ne užsibuvusią nešvarą. Pasirodo, prakaite yra medžiagų, kurios stimuliuoja atitinkamus centrus moterų smegenyse ir padeda pakeisti nuotaiką. Kitaip tariant, joms lengviau susijaudinti, jei užuodžia prakaitą.

6.  Benzinas ir oda. Kalbant apie kvapus, moterims patinka užuosti ir kitus dalykus, pavyzdžiui, benziną ir odinius gaminius. Tai yra, moteris jaudina odine striuke vilkinčio vyro kvapas. Ypač, jei jis yra susitepęs benzinu. Mokslininkai tikslaus paaiškinimo neturi. Galbūt šie kvapai asocijuojasi su vyriškumu? Visgi, tas pats tyrimas atskleidė, kad vyrus jaudina lūpdažių ir orkaitėje keptos mėsos kvapas.

7. Neįprastas vardas. Vėlgi, šis tas, ko pasirinkti ir pakeisti lengvai negalima. Pasirodo, moteris traukia vyrai, turintys neįprastus vardus. Arba tie, kurių vardai joms asocijuojasi su kokiomis nors garsenybėmis, vaikystės pažįstamais ir t. t.

8. Švari patalynė. Ar galite patikėti, kad moteris jaudina švara? Tyrimas, kuriame buvo apklausta 2000 vyrų ir moterų, atskleidė, kad moteris jaudina vyrų palaikoma švara ir pasiruošimas. Tai yra, joms lengviau susijaudinti lovoje suradus vyro paruoštą švarią patalynę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Loutauras

Loutauras portretas
prakaitas kvapo neturi.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių