Erotiniai sapnai: ką jie iš tiesų reiškia?

  • Teksto dydis:

Kiekvienas iš mūsų turbūt net ne vieną kartą yra sapnavęs erotinį sapną. Kartais sapnai labai keisti ir toli gražu ne visuomet tai norėtųsi įgyvendinti. O ką jie reiškia iš tikrųjų?

1. Seksas su buvusiuoju (buvusiąja)

Tai nebūtinai reiškia, kad jūs vėl norėtumėte būti kartu. Tai tikriausiai reiškia, kad vis dar nesate galutinai atsisveikinę su savo buvusiąja (buvusiuoju). Jei neseniai pradėjote susitikinėti su nauju partneriu (partnere), sapnai apie ex gali reikšti, kad dar nesate pasirengę užmegzti naujų santykių.

2. Seksas su giminaičiu

Jei sapnuojate seksą su giminaičiu, tai gali būti ir ir psichinis sutrikimas. Žinoma, ne visada. Mergaitė, sapnuojanti lytinius santykius su tėčiu, tikėtina, pereina iš vaikystės į paauglystę. Sapnuojami lytiniai santykiai su šeimos nariais ir giminaičiais gali reikšti ir tiesiog ilgesį ar užgniaužtą nuoskaudą.

3. Homoseksualus seksas

Tai nereiškia, kad norite permiegoti su savo geriausiu draugu ar drauge, galbūt tiesiog tai, jog jaučiate tam asmeniui pavydą ar neseniai buvote susipykę.

4. Seksas su įžymybe

Dažnam yra tekę sapnuoti  erotinį sapną su įžymybe. Kadangi kai kurios įžymybės būna iš tiesų karštos, kartais ne tik jas sapnuojame, bet ir fantazuojame apie jas. Dėl tokių sapnų nereikėtų jaudintis – juk tiesa, kad visada labiausiai norisi to, kas nepasiekiama?

5. Seksas su nepažįstamu asmeniu

Dažnai sapne nepažįstamasis turi tokių savybių, kokių norėtume patys atsikratyti. Viena mergina pasakojo, kad sapne susipažino su vaikinu ir paklausė, koks jo vardas. Šis atsakė, kad jo vardas – Pyktis. Taigi, dažnai per nepažįstamąjį, regimą sapne, galime išsiaiškinti, kokios savybės derėtų atsikratyti.

6. Prievartavimas

Tai gali būti ženklas, kad kažkas nori sutrypti jūsų savigarbą. Prievartavimas sapne taip pat gali reikšti, kad jums derėtų labiau pasisaugoti.

7. Neištikimybė

Jei sapnuojate savo partnerio (partnerės) neištikimybę, tai tikriausiai tik dėl to, kad nesijaučiate saugūs. Galbūt jūsų tarpusavio santykiai kelia dvejonių? Jei sapne esate neištikimi patys, greičiausiai jaučiate kaltę prieš partnerį ar vis dar neatskleidėte kažkokios savo paslapties.

8. Seksas su draugo (draugės) antrąja puse

Jei sapnuojate lytinius santykius su draugo (draugės) antrąja puse, tai nereiškia, kad norite tai įgyvendinti. Dažniausiai būna priešingai – jaučiate tam asmeniui priešiškumą.

9. Keisti organai

Keturios krūtys. Milžiniška varpa. Dvi varpos. Sapne galite regėti įvairiausių keistenybių. Tai gali reikšti, kad jaučiate nerimą dėl savo lytinio gyvenimo. Tokius sapnus dažnai sapnuoja merginos, kurios dar neturėjo lytinių santykių su nauju partneriu – sapne išreiškiama baimė bei nerimas.

10. Seksas su bosu (bose)

Tikrai, ryte atėjus į darbą turėtų būti gėda po tokių sapnų. Vis dėlto, tokie sapnai nereiškia, kad iš tiesų norėtumėte tuo užsiimti, tai greičiausiai reiškia baimę ir pagarbą tam asmeniui.


Šiame straipsnyje: seksassapnaierotiniai sapnai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Tomas

Tomas portretas
Sapnuoju daznai mamos litinius organus arba sexa su ja
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių