Ką profesija sufleruoja apie seksualinį temperamentą?

  • Teksto dydis:

Apie žmogaus seksualinį temperamentą galima spręsti pagal daugelį dalykų. Vieni atsižvelgia į tam tikras žmogaus fizines savybes, tokias kaip plaukuotumas, nosis ar lyties organų dydis. Kiti seksualumą vertina pagal žmogaus gyvenimo būdą, charakterį ir bendravimą.

Charakterio savybės išties gali nemažai pasakyti apie asmeninį libido. Tačiau perprasti kiekvieno žmogaus charakterį gali prireikti daugybės laiko, bet žinodami jo arba jos profesiją, galima sužinoti daugiau apie dominančio žmogaus seksualinį temperamentą.

Politikai ir dirbantys aktyvų socialinį darbą

Politikai, žmonės, dirbantys socialinį darbą, treneriai, kelionių gidai, gelbėtojai, dirbantys su didelėmis grupėmis žmonių ar laisvosios profesijos atstovai, kurių darbas yra įtikinti minias žmonių, dažniau nei kitų profesijų atstovai yra linkę turėti ne vieną sekso partnerį. Šių ir panašių profesijų žmonės trokšta greitų rezultatų, o jų poreikis nuolat keisti lytinius partnerius yra susijęs su socialiniu aktyvumu. Tokie žmonės savo „aukas“ pasirenka labai greitai, tačiau vos gavę tai, ko reikia, iš karto pradeda plėsti savo regėjimo lauką ir vėl ieško naujo partnerio tam, kad patenkintų seksualinius instinktus. Psichologai teigia, kad politikai ir socialiniai darbuotojai greit susijaudina, todėl yra linkę greit pasiekti orgazmą. Šios profesijos vyrai dažniau susiduria su priešlaikinės ejakuliacijos problemomis.

Darbininkai

Žmonės, dirbantys aukštoje temperatūroje (pavyzdžiui, asfaltuotojai) ar tie, kurių darbo sąlygos yra kenksmingos (aukštas vibracijos lygis ir pan.), dažniau nei kitų profesijų atstovai susiduria su potencijos negalavimais. Neigiamos darbo sąlygos gali įtakoti spermos kokybę, trikdo nervų sistemą, blogina bendrą sveikatos būklę,  o  visa tai, be abejonės, turi pasekmių ir lytiniam gyvenimui.

Advokatai, psichologai ir gydytojai

Vyrai, kurie renkasi advokato, teisininko, gydytojo, psichologo ar mokslininko profesijas, yra linkę stebėti ir analizuoti situacijas. Šie žmonės, kaip gyvenime, taip ir sekse, yra labai atsargūs. Jie dažniau nei kitų profesijų atstovai rūpinasi saugiu seksu, rūpinasi apsisaugojimo priemonėmis. Dėl baimės būti atstumti jie vengia atsitiktinių pažinčių bei nuotykių. Šių profesijų atstovai lovoje būna švelnūs ir dėmesingi.

Finansininkai, bankininkai, programuotojai, inžinieriai

Finansininkai, inžinieriai, bankininkai, programuotojai ir tie, kurių darbe reikia tikslumo, partnerystėje vertina stabilumą, ir tai dažnai  susiję su seksu. Seksas – tai vienas svarbiausių fiziologinių poreikių, kuriuos būtina patenkinti, todėl šios profesijos atstovai moka mėgautis intymumu, bet spontaniškumas ne jiems. Jie mėgsta planuoti seksą.

Sportininkai ir karininkai

Kareiviai ir fiziškai aktyvūs  žmonės, seksą vertina kaip visiškai suprantamą ir natūralų dalyką. Dažniausiai jie neturi jokių problemų su seksualiniu aktyvumu ar abstinencija. Sportininkai nesupranta moterų, kai šios atsisako sekso. Sportininkai flirto ženklus supranta kaip tiesioginį signalą lytiniam aktui, todėl neretai atsiduria nepatogiose situacijose.

Aktoriai, žurnalistai, mokytojai ir tie, kurių darbas reikalauja aktyvaus bendravimo

Žmonės, kurių profesija reikalauja nuolatinio bendravimo su kitais žmonėmis, siekia pripažinimo, šlovės bei  nori, kad jais būtų žavimasi. Lovoje jie siekia to paties. Monotoniškas seksas ne jiems, nes šių profesijų atstovams yra svarbu patirti kuo daugiau emocijų ir nuolat atrasti kažką nauja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

maryte

maryte portretas
jo, mokytojai geriausi
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių