Ką šukuosena kalba apie jūsų seksualumą?

Koks gali būti ryšys tarp moters šukuosenos ir jos charakterio bei seksualumo? Artimas, tvirtina psichologai ir seksologai.

Viena moteris mėgsta palaidus plaukus, kita suka kuodą, trečia pina kasas, dar kita renkasi pusiau skustą ir pusiau luptą šukuoseną. Ką tokie išvaizdos elementai gali atskleisti apie seksualinį moters temperamentą, apžvelgia portalas.

1. Susegti, surišti plaukai, bet ne kruopščiai sušukuoti

Konformizmą ir „man nusispjauti, ką kiti galvoja“ deklaruojanti šukuosena kalba apie moteris, kurios mėgsta vilioti ir pasiekti savo tikslą. Jų „aukos“ būna išties apdovanotos dėmesiu, monotonija, nuoboduliu jų neapkaltinsi, tačiau ties miegamojo durimis joms įkvėpimo pritrūksta – ten lūkesčiais apipintas pasimatymas gali labiau nuvilti.

 

2. Į uodegą surišti plaukai

Griežta ir nuobodžia tokios šukuosenos nepavadinsi, kaip ir ją pasirinkusios moters. Tai moteris, žinanti savo kainą, tvirta ir nepalaužiama asmenybė, pasitikinti savimi ir mokanti atsipalaiduoti. Jos seksualinis gyvenimas paprastai būna aktyvus, visavertis ir įliejantis džiaugsmo į kitas gyvenimo sritis. „Greituku“ nesužavėsite.

 

3. Palaidi, tvarkingai sušukuoti plaukai

Stabilumo trokštančios moters šukuosena. Ši moteris yra seksualiai aktyvi, pasižyminti valingu charakteriu ir turi aiškius tikslus gyvenime. Santykiuose ir lovoje ji mėgsta dominuoti, jai patinka kontroliuoti padėtį. Tokią šukuoseną pasirinkusi moteris prioritetą teikia stabiliam ir kokybiškam seksualiniam gyvenimui, o ne aistringiems nuotykiams. Puiki partnerė tam, kuris taip pat trokšta ne tik audringo, bet ir ilgai trunkančio sekso.

 

4. „Laukinė“ šukuosena

Moterys, mėgstančios „laukinę“ šukuoseną – iškarpytus, išdraikytus plaukus, yra labai savimi pasitikinčios. Jos dievina netikėtumus, tyrinėti nepažįstamas „žemes“, jos yra nenuspėjamos, nevengiančios išlaisvinti savyje tūnančią laukinę energiją ir patrauklios tokiu savo gaivališkumu.

 

5. Pynės

Pynėms jaučianti silpnybę moteris mėgsta tobulumą visame kame ir pasižymi išradingumu. Jų seksualumą tinkamai apibūdina žodis „klasiška“ – jos labai kreipia dėmesį į savo išvaizdą, bet mėgsta aktyvius malonumus bei nevengia imtis iniciatyvos.

 

6. Kuodas

Šukuosena, kuriai, kad būtų nepriekaištinga ir žavi, reikia nemažai pastangų. Tai puikiai perteikia jį sukančios moters požiūrį tiek į darbą, tiek ir seksą: jos yra atviros, mėgsta stengtis dėl tobulo rezultato ir neslepia, ko iš tiesų nori. Kaklo apnuoginimas rodo, kad moterys nori mėgautis vyrų dėmesiu, joms patinka flirtuoti, vilioti. Su „kuoduotomis“ moterimis pasiruoškite ilgai įžangai prieš seksą.

 

7. Trumpi plaukai

Trumpus plaukus pasirinkusios moterys pabrėžia, kad nebijo eksperimentuoti, drąsiai imasi iššūkių – sekso srityje ir apskritai gyvenime. Jos atrodo santūrios, susivaldančios, bet tikrai nereikės spėlioti, ko trokšta šios moterys – jos drąsiai išdėsto savo pageidavimus.

 

8. Kruopščiai sutvarkyta šukuosena

Moterys, kurios taip kruopščiai tvarko savo šukuoseną, kad nematyti nė vieno nedrausmingai išlindusio plaukelio, tokios pat organizuotos ir dalykiškos ir intymiame gyvenime. Jos iš anksto apmąsto, kas ir kaip turi vykti, kaip pasiekti tobulą rezultatą. Ir moka tai parodyti antrajai pusei. Reiklios tiek sau, tiek kitam, tad kartais pernelyg susikausčiusios.

 

9. Šukuosena „Kas per...“

Ekstravagantišką, avangardišką, įvairiausiomis spalvomis tvieskiančią šukuoseną, kuriai apibūdinti paprastai pritrūkstama žodžių, besirenkančios moterys siekia ir aistros vaivorykštės: miegamajame, pievoje, ant stogo ir kt. Netipiškos, dažnai nenusakomo būdo asmenybės. Seksualinė rutina su jomis tikrai negresia.

 

10. Klasikinis / pailgintas karė

Griežtoką klasikinį kirpimą pasirinkusi moteris – ta, kuria galima pasitikėti. Tokios moterys žavi savo harmoningumu, humoro jausmu, pasižymi įgimtu skoniu ir elegancija, visur mėgsta tvarką ir visada užbaigia darbus iki galo. Karė – užuomina, kad šios moterys mėgsta aktyvų gyvenimą – ne tik seksualinį, lovoje paprastai imasi iniciatyvos ir vadovavimo. Jos nesitiki malonių, nelaukia, kol ateis malonumas – pačios eina jo paimti.

 

11. Sutaršytas karė

Sutaršytas karė, priešingai, nei klasikinis, bando pridengti moters drovumą. Tokią šukuoseną renkasi moterys, kurios lyg ir norėtų nuotykių, bet lieka pasyvios, pragmatiškos ir nusivylusios nepavykusiomis avantiūromis.

 

12. Dredai

Moterys ir dredai – tai kelia įspūdį, kad jos ieško konkretaus žmogaus, idealiai tinkančio jų vėjavaikiškam pasauliui. Jos mėgsta išmėginti naujoves ir lengvai leidžiasi į nuotykius visose gyvenimo srityse.

 

13. Plika galva

Tokia „šukuosena“, tiksliau, jos nebuvimas, tinka toli gražu ne kiekvienai moteriai. Ir tos, kurios ryžtasi šiam eksperimentui, tai puikiai žino. Prisijaukinusios tokį įvaizdį moterys labai mėgsta seksualinius eksperimentus – jei su ja neišmėginsite visos „Kamasutros“, tai bent įgyvendinsite visas savo fantazijas.

14. Priauginti plaukai

Priaugintus plaukus nešiojančios moterys gyvenime siekia progreso, taip pat ir kalbant apie poros santykius. Toks siekis persikelia ir į intymią erdvę – šioms moterims netrūksta motyvacijos ieškant naujų malonumų šaltinių.

 

15. Garbanė

Jų savininkės neatsisakys lengvo flirto. Stipri asmenybė, tvirtas charakteris – pasirenkite, kad jūsų seksualiniame gyvenime pasirodė audronaša. Ji atvira naujiems įspūdžiams ir naujai patirčiai. Pridėjus optimizmą ir romantiškumą išeina nuginkluojanti sekso partnerė.

 

16. Ilgi banguojantys plaukai

Spontaniška, kūrybiška, rafinuota ir romantiška asmenybė. Seksas jai – neatsiejama gyvenimo dalis. Tiesa, kad iki jo nueitumėte, teks pasitelkti visą romantikos arsenalą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pampalatologas

Pampalatologas portretas
Vadinasi, jei boba turi, ar turėjo plaukų- ją galima dulkint.

tai

tai portretas
tai apie nieką....

rašliava kvailiams

rašliava kvailiams portretas
idijotizmas, miegojau daugybes kartų, šukuosena apie sexualumą nebyloja niiieeekkkoooo
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių