Mokslininkai išaiškino, koks yra seksualios moters charakteris

  • Teksto dydis:

Skirtingiems vyrams patinka skirtingos moterys, o seksualumo sąvoka yra labai individuali. Nepaisant to, daugelis moterų daugybę dėmesio skiria savo išvaizdai, grožiui ir valandų valandas praleidžia kirpyklose ar sporto salėse. Tačiau išorės bruožai tikrai nėra mažiau svarbūs už vidinį moters seksualumą. Tad kokios vidinės moterų savybės taip traukia vyrus?

Visai neseniai lenkų mokslininkai  įvardino vidines seksualios moters savybes. Jogailos universiteto mokslininkai  išsiaiškino, kad vyrus labiausiai žavi tos moterys, kurių reprodukcinėje sistemoje dera trys savybės: polinkis manipuliuoti, narciziškumas (atvirai demonstruojamas seksualumas) ir asmenybės sutrikimas (asocialus ir visuomenės normų neatitinkantis elgesys).

Lenkijos mokslininkai taip pat pastebėjo, jog daugelį vyrų žavi  moterų atšiaurumas ir nepasiekiamumas, tačiau daugelis apklausų atskleidė, jog vyrai taip pat vertina besišypsančias damas.

Tad jeigu norite užkariauti jums patinkančio vyro širdį, vien grožio ir atviro seksualumo neužteks: manipuliuokite, juokitės, būkite pakrikusios psichikos ir drąsiai šypsokitės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Na tai geriausia,nueiti i viena tokia ligonine,tik ji su grotomis,ot ten gali issirinkti atsiauriu,kaip patariat,besisypsanciu pastoviai,nepasiekiamu,nes jos ir nepasiekiamos,nes prie ju neprileidziama.O kodel nerasote,kad protingu,geru,siltu ir mokanciu bendrauti,mokanciu valgyti daryti,mokanciu myleti.negi vyrams to nereikia.

tokios kvaišos kaip sakoma vienam kartui

tokios kvaišos kaip sakoma vienam kartui portretas
bet ne šeimai :)))))
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių