Seksas per atstumą: nuo šiol galima ir prisiliesti

  • Teksto dydis:

Pasimylėti per atstumą įmanoma ne tik žodžiais, bet ir veiksmais. Be abejo, tik interneto ir išmaniųjų sekso žaisliukų dėka.

Reikia pripažinti, jog toks seksas yra dar saugesnis negu mylintis su prezervatyvu (nors tinkamai naudojamo prezervatyvo efektyvumas siekia 99 proc.). Tad „Durex“ atstovai Australijoje, skelbdami saugaus sekso žinią, išrado dar saugesnį ir dar inovatyvesnį būdą, leidžiantį  porelėms saugiai ir kokybiškai  mylėtis per atstumą. Be to, galima ne tik matyti bei girdėti savo partnerį, bet jį ir paliesti. Lytėjimo funkcijai palaikyti „Durex“ sukūrė specialius apatinius vyrams ir moterims, kurie leidžia pajausti kuo tikriausius partnerio prisilietimus.

Tam, kad dėvimi apatiniai „Fundawear“ atliktų savo funkcijas, tereikia į savo išmanųjį telefoną atsisiųsti specialią programėlę ir nustatyti kameros režimą. O toliau – viskas tik maloniau: atlikite vienas kitam erotinį masažą ir stebėkite partnerio reakciją. Interneto ryšys perduoda jūsų siunčiamus lytėjimo signalus antrajai pusei, ir visa tai galima pajusti net būnant kitame pasaulio gale. Taip pat teigiama, jog šis išradimas perduoda ne tik prisilietimo, bet ir jėgos, spaudimo bei judėjimo funkcijas.

Kas sakė, kad virtualus seksas negali būti toks tikroviškas?



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių