Australijoje populiarėja seksualinis kontraktas

  • Teksto dydis:

Australijoje vis populiaresni tampa į vedybinę sutartį panašūs seksualiniai kontraktai. Dažniausia juos pasirašo poros, kurios nori atgaivinti intymius santykius.

Ilgai kartu gyvenantys partneriai neretai pamiršta intymaus gyvenimo svarbą, rinkdamiesi kitus prioritetus. Visa tai lemia šeimyninio gyvenimo problemas ar net skyrybas. Norėdami tam užbėgti už akių kai kurie australai pasirašo seksualinį kontraktą, kurį sudaro santykių ir seksologijos specialistai. Nors forma šie kontraktai panašūs į vedybų sutartį, juridinės galios jie neturi. Tai greičiau psichoterapinis įrankis, padedantis išsaugoti santykius. Kontrakte numatytų sąlygų laikymasis turėtų padėti poroms išvengti seksualinio gyvenimo problemų.

28-erių Trojui ir 26-erių Lidi, kurie kartu gyvena šiek tiek daugiau nei pusantrų metų, jau iškilo intymaus gyvenimo problemų. „Aš grįžtu namo tokia pavargusi, kad su Trojumi net kalbėtis nenoriu, jau nekalbu apie seksą“, - prisipažįsta Lidi.

Pasirašę seksualinių santykių kontraktą sutuoktiniai privalo mylėtis ne rečiau kaip tris kartus per savaitę, taip pat turi būti atviri vienas kito norams ir fantazijoms. Lidi ir Trojus pripažįsta, kad po pasirašyto kontrakto jų intymus gyvenimas pamažu atsigauna.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dar

dar portretas
Šie vaistai nėra tokie pavojingi sveikatai, kaip daugelis platinamų preparatų, kurie net nepakankamai ištirti ir negali būti vadinami vaistais. Priligy efektyvumas ir saugumas yra patikrintas, gerai ištirtas, todėl įsigyti be vargo galima vaistinėse. O pasiskaityti dar galite ir čia: www .goo. gl/qy5bn0

dar

dar portretas
Priligy geriamas iki „to“ likus nuo 1 iki 3 valandų. Šiuo laikotarpiu daugiau vaistų gerti nereikia net ir tokiu atveju, jei norite pratęsimo :)

pasakysiu

pasakysiu portretas
Šie vaistai nėra tokie pavojingi sveikatai, kaip daugelis platinamų preparatų, kurie net nepakankamai ištirti ir negali būti vadinami vaistais. Priligy efektyvumas ir saugumas yra patikrintas, gerai ištirtas, todėl įsigyti be vargo galima vaistinėse. O pasiskaityti dar galima ir čia: www .goo. gl/qy5bn0
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių