Ar sportas ir laimė susiję dalykai?

Manau, kad laimė susideda iš to, ką tu darai, kas tu esi ir kokia tavo aplinka, LRT TELEVIZIJAI sako asmeninis treneris Mantas Petrulis. „Sportas ir suteikia tuos dalykus. Jis suteikia galimybę tobulėti, pasikeisti, aplinka dažniausiai yra motyvuota, nes visi siekia kažkokio tikslo. Manau, kad tai ir atveda laimę“, – tvirtina jis.

Trenerio aiškinimu, dabar vis daugiau žmonių sportuoja, nes to reikalauja gyvenimo sąlygos. M. Petrulio aiškinimu, seniau žmonės daugiau judėdavo savo darbo vietose, namuose. Dabar žmonės dažniausiai užsiima veikla, kurioje didžiąją dalį laiko praleidžia sėdėdami, todėl fizine veikla mums tenka užsiimti specialiai.

„Tas kultas labai aktyvus pastaruosius penkerius metus. Galbūt tai atėjo iš Vakarų, nes tendencijos labiausiai plūsta iš ten“, – svarsto M. Petrulis

Viso interviu su asmeniniu treneriu M. Petruliu klausykitės įraše.


Šiame straipsnyje: sportaslaimėsportavimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Priligy

Priligy portretas
Gera zinia ir tiems, kas turi daugiau sveikatos problemu- Priligy yra saugus vaistas, kuris puikiai suderinamas ir vartojant kitus preparatus, gerai toleruojamas jautraus organizmo. Gerti galima po 30-60 mg likus 1-3 val iki lytiniu santykiu. Apie Priligy: w ww .goo. gl/qy5bn0

Valerijus

Valerijus portretas
Na, bent lovos reikalai itakos jai turi nemazai. Kai ja temdo pirmalaike ejakuliacija, tikrai susitaikyti ne tik sunku, bet ir nera butina- yra siais laikais vaistu. Pirmasis, kuris skirtas butent turint sia beda- Priligy. Padruodamas vasitinese. Padeda tureti pakankamai ilgus lytinius santykius net tais atvejais, kai ejakuliacija paprastai istinka vos per keliolika sekundziu.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių