Penki moksliškai patvirtinti būdai, kaip vyrams būti patrauklesniems moterims

  • Teksto dydis:

Pasimatymai yra tai, kaip žmonės dauginasi. Šis socialinis reiškinys buvo išvystytas per kelis dešimtmečius, tačiau visų pirma svarbu padaryti pirmą įspūdį - niekas į pasimatymą neis su nepatraukliu žmogumi. O kaip vyrui pasirodyti patrauklesniam moterims? pasirodo, mokslas turi keletą atsakymų į šį klausimą.

1. Sportuokite, bet ne per daug

Moterys tikrai atkreipia dėmesį į vyro raumenis – jau vardinome, kokios kūno dalys joms yra patraukliausios. 2007 metais Kalifornijos Universitete buvo atliktas paprastas tyrimas – 286 moterys žiūrėjo į vyrų nuotraukas ir pagal jas sprendė, kurie būtų geresni partneriai trumpalaikiams ar ilgalaikiams santykiams. Paaiškėjo, kad trumpalaikiams santykiams moterys nori labai raumeningų vyrų, o ilgalaikiams tai nėra labai svarbu. Taigi, reikia ieškoti aukso viduriuko.

2. Dėvėkite raudonus drabužius

2010 metais Kinijoje, Anglijoje, Vokietijoje ir JAV buvo atliktas tyrimas, kuris parodė, kad moterims patinka, kai vyrai dėvi ryškiai raudoną spalvą. Įdomu tai, kad moterys pačios nepaaiškino, kodėl joms labiau patinka raudonus marškinius dėvintys vyrai. Jos tiesiog iš kelių spalvų visada pasirinkdavo raudoną kaip patraukliausią. Manoma, kad tai parodo drąsą ir individualaus stiliaus siekį.

3. Vedžiokitės šunį

2014 metais Mičigano Universitete atliktas tyrimas parodė, kad šunį turintis vyras moterų akyse yra lojalus, patikimas ir geras partneris ilgai draugystei. Mokslininkai tai aiškina paprastai – šuns turėjimas parodo, kad galite įsipareigoti ir esate rūpestingas. Taigi, geras vyras, puikus kandidatas tėvystei ir šiaip malonus žmogus.

4. Kelias dienas nesiskuskite

2013 metais Australijoje buvo atliktas įdomus tyrimas. Moterys turėjo įvertinti patraukliausią barzdos ilgį. Patraukliausia barzda išrinkta vos kelių dienų, bet gana tanki veido puošmena. Labai ilgos barzdos moterims nepatiko, kaip ir trumpos barzdos su tuščiais lopinėliais.

5. Būkite turtingesni

Šis punktas tikrai sukels pyktį, bet daugelis jau žino, kad tai yra tiesa. Evoliucine prasme moteris traukia saugumo jausmas. Kadaise tai buvo galimybė medžioti, dirbti žemę ir apsiginti, o dabar – socialinis statusas. 2014 metais Jungtinėje Karalystėje atliktas tyrimas parodė, kad patraukliausi vyrai moterims yra tie, kurie yra užfiksuoti prabangiuose butuose (tyrimo dalyvės žiūrėjo į nuotraukas). Panašus tyrimas buvo atliktas dar 2010 metais, kuomet moterys patrauklesniais matė prie „Bentley Continental GT“ užfiksuotus vyrus. Nei viename, nei kitame tyrime nebuvo prašoma atkreipti dėmesį į aplinką. Įdomu ir tai, kad vyrai vertindami moterų patrauklumą į mašinas ar butus dėmesio neatkreipė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cha

Cha portretas
Ir tavo senelis teisus :)))

Anūkas

Anūkas portretas
O senelis man sakė, kad joms labiausiai patinka kietas...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių