Santykių ekspertų patarimas: tiesiog būk savimi

  • Teksto dydis:

Rinkdamiesi merginas rimtai draugystei vaikinai neieško idealios išvaizdos supermodelių. Santykių ekspertai tvirtina, kad kalbėdami apie tobulas antrąsias puses lietuviai daug dažniau mini jų charakterio savybes. Ideali mergina nesijaudina dėl menkniekių, supranta jų poreikius ir yra tiesiog miela.

"Ši tendencija turi dvi medalio puses. Iš vienos pusės, lietuviai vyrai yra šaunuoliai, nes vertina merginų charakterio savybes ir tikisi užmegzti rimtus santykius. Iš kitos pusės, dauguma jų yra paprasčiausi tinginiai. Jie siekia susirasti nuolatinę merginą ir tada užpelkėja – nesistengia nei dėl santykių, nei dėl savo moters. Tiesiog nežino kaip, nes neįgijo vertingos merginimo patirties, kuri padeda palaikyti santykiuose ugnelę ir priversti moterį jaustis ypatingą", – sako santykių ekspertas Marius Petrauskas.

Dar blogesnis variantas yra vyrai, kurie merginas renkasi pagal išvaizdą, sako jis. "Kai antros pusės ieškantis vyras vertina fizines savybes, jis nebus tinkamas partneris merginoms, kurios nori rimtų santykių ir tikisi kada nors ištekėti. Jis tiesiog nesubrendęs santykiams", – aiškina M.Petrauskas.

Pasak jo, atskirti grūdus nuo pelų nėra sudėtinga. "Pirma, reikia rinktis vaikiną, kuris nesureikšmina išvaizdos. Antra, stebėk, kaip jis bendrauja ir įsivaizduok, kaip su juo seksis gyventi. Pasimatymai nereiškia jokio įsipareigojimo, todėl susitik su juo, kad ir dešimt kartų, kol įsitikinsi, kad jis yra tavo vyras, padeda tau jaustis saugiai ir moka rūpintis savo moterimi", – tvirtina ekspertas.

Kai sutiksi tokį vaikiną, pasirūpink, kad ir jis tave pastebėtų. Štai dešimt savybių, kuriomis pasižymi tobulos merginos:

Tu pasitiki savimi...

Nėra nieko seksualiau nei moteris, kuri jaučiasi patogiai būdama savimi. Kad nepasitiki savimi, vyrams išduoda tokie klausimai: ar ši suknelė mane storina, ar ši palaidinė man tinka ir panašiai. Jei tau nuolat reikia patvirtinimo, kad esi graži, jis greitai pats pradės tuo abejoti.

... ir esi sumani

Susidomėjimas fyfomis daugumai dingsta sulaukus pilnametystės (kai kuriems, deja, niekada). Vyrai nori antrųjų pusių, su kuriomis galėtų būti lygūs. Nėra jokio malonumo bendrauti su žmogumi, kurį laikai kvailesniu už save, juk pati tai žinai.

Tau rūpi ne tik materialiniai dalykai

Kai po sunkios dienos grįžti namo ir virtuvėje randi pilną kriauklę nešvarių indų, norėtųsi jam šį tą paaiškinti, tiesa?

Įsimylėję vyrai nori būti riteriais ir elgtis su tavimi lyg su princese, tačiau tau tai nesuteikia teisės elgtis, lyg tokia būtum. Leisk jam pasirūpinti romantiškomis vakarienėmis ar nedideliais siurprizais, tačiau nereikalauk to. Vyrai tikrai įvertins, kad neprivalo verstis per galvą ir švaistyti savo algą, kad įrodytų meilę tau.

Vertini spontaniškumą

Spontaniškumas ir netikėtumai palaikant santykius yra ypač svarbūs akcentai. Vyrai dievina merginas, kurios gali pasiduoti akimirkos įgeidžiams, – išeiti pasivaikščioti viduryje nakties, trečiadienį išvažiuoti prie jūros ar tiesiog pastverti juos už marškinėlių ir nusitempti į miegamąjį.

Jei esi atsipalaidavusi, tai irgi 100 proc. gerai

Kai po sunkios dienos grįžti namo ir virtuvėje randi pilną kriauklę nešvarių indų, norėtųsi jam šį tą paaiškinti, tiesa? Nereikia, mokėk kartais atsipalaiduoti ir nesijaudinti dėl smulkmenų. Nereikėtų visiškai paleisti vadžių, bet tvirčiausi santykiai yra tų porų, kurios moka kartu atsipalaiduoti.

Turi humoro jausmą

Vaikinai dievina, kai merginos juokiasi iš jų pokštų. Nesijuok iš visko, ką jis sako (turėk ir savo nuomonę), bet juk nereikia visada būti rimtai.

Esi patikima

Jei jis negali tavimi pasitikėti, kaip jis galėtų pradėti žiūrėti į tave kaip į partnerę? Būk atvira ir sąžininga. Net mažas nekaltas flirtas su tavo buvusiuoju gali įsisukti tiek, kad liks įskaudinti visi.

Tau nereikia raportuoti

Jei tau reikia kas valandą rašyti, skambinti ir kitaip pranešti, kur jis yra, santykiai greitai subyrės. Leisk jam pašėlti su draugais. Duok jam erdvės arba jis paliks tave, kad jos gautų.

Tu jį palaikai

Tai gali skambėti paviršutiniškai, bet net ir stipriausiems vyrams reikia švelnaus moters apkabinimo. Vyras nori žinoti, kad palaikysi jį ir būsi šalia jo, kad ir kas nutiktų.

Tai yra dešimt idealios merginos savybių. Prisimink jas, kai sutiksi vaikiną, dėl kurio verta stengtis ir kuris stengiasi dėl tavęs. Dar geriau – pradėk ugdyti šias savo savybes dabar ir tobulas vaikinas pats tave suras!


Šiame straipsnyje: santykiaidraugystėpatarimai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Florence Hooper

Florence Hooper portretas
PRIVALOMA PERSKAITYTI DĖKINIMO ĮRAŠAS. Mano vardas Florence Hooper, esu gero daktaro Ogundele darbo ir sąžiningumo liudininkas. Jei jums reikia pagalbos susigrąžinti savo meilužį, atkurti nutrūkusius santykius? Susisiekite su gydytoju Ogundele. Šis žmogus yra sąžiningas ir galingas. Jo „WhatsApp“ pokalbis, „Viber“ pokalbis arba telegrama: +27638836445. Galite jam padėkoti ir už mane, šis vyras atnešė ramybę mano santuokoje ir jo burtai nekenksmingi.

jonas

jonas portretas
ka reiške "ekspertai"ir jų patarimai ?kurie man patare,turi būti labai patįrę ,turbut tukstančius kartų išbandę ,ir kiekvieną atvejį išanalizavę moksliškai apibendriją bandymuos dalyvavę daugybė moterų ir vyrų,ir nevisai vyrų nežinau kokios lyties ekspertas man patare ir kiek turėjo praktikos ?aš taipat atlikinėjau bandymus gal kiek mažesniu skaičiumi,tai buvo vienos lyties tik moteriškos lytis eksperimentai kurios vykdau apie šešesdešimt metų ir neprieinu prie išsamaus atsakymo negaliu duoti patarimų neskieviens atvejis buvo skirtingas. man įdomu kaip Jus "ekspertai"priėjot prie tikslo ,kaip tapote jais ?aš nesenai gryžau į šalį greičlausiai įra asoceacija",sekso ekspertų,patarėjų ;nurėčiau pasidalinti savo darbais, eksperimentais sužinoti jūsų nuomonę apie nuveiktus mano darbus norėčiau sužinot kiek dar testi tolau eksperimentus pasiekent Jūsų lygį .lauksiu patarimų.su gile pagarba Sekso Ekspertam
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių