Apie šio 28 dienų mitybos plano naudą byloja rezultatai

„Jei planuojate numesti svorio iki vasaros, bet nesiseka, nepanikuokite. Šiandien pateiksime jums pačią geriausią svorio metimo programą. Tai, ką tuoj išgirsite, – pagrindinės 28 dienų plano taisyklės. [...] Įrodysime, kad ši programa tikrai veikia“, – LRT TELEVIZIJOS laidoje „Klauskite daktaro“ kalba gydytojas Alvydas Unikauskas.

Šis 28 dienų mitybos planas padės mažiau nei per mėnesį susigrąžinti norimas kūno linijas. Apie tai, kad tai tikrai įmanoma, nes planas sudarytas susisteminus įvairius veiksmingus svorio metimo būdus, kalbėjo gydytojas A. Unikauskas ir šį planą jau išbandžiusi laidos žiūrovė Aistė.

„Jei planuojate numesti svorio iki vasaros, bet nesiseka, nepanikuokite. Šiandien pateiksime jums pačią geriausią svorio metimo programą. Tai, ką tuoj išgirsite, – pagrindinės 28 dienų plano taisyklės. [...] Įrodysime, kad ši programa tikrai veikia“, – teigia A. Unikauskas.

Vienas iš gydytojo patarimų, norintiems laikytis šio plano, 28 dienas gerti daržovių kokteilį, į kurio sudėtį įeina: 2 puodeliai špinatų, 2 puodeliai vandens, 1 agurkas, 2 saliero stiebai, 1 kriaušė su odele, 1 citrinos sultys.

„Šis kokteilis yra pagrindinis 28 dienų mitybos plano priedas. Jį patariu gerti kaskart išalkus. Kokteilyje nėra nė vieno nesveiko komponento. Tačiau nenoriu, kad šiuo kokteiliu pakeistumėte maistą. Gerkite, kai užsimanysite suvalgyti pyragaitį“, – pataria A. Unikauskas.

Gydytojas patarė atsisakyti ir tam tikrų produktų, kurie ne tik trukdo lieknėti, bet ir gadina išvaizdą. Anot A. Unikausko, jei norite pamatyti skirtumą, 28 dienom reikėtų atsisakyti cukraus, baltųjų miltų patiekalų, dirbtinių saldiklių, perdirbtų maisto produktų ir pusgaminių, pieno produktų.

„Tiesa, šie produktai nėra draudžiami, tačiau mūsų plano atveju, norint pasiekti geriausių rezultatų, rekomenduojame 28 dienas pieno produktų atsisakyti. Žinoma, teks atsisakyti ir alkoholio“, – kalba A. Unikauskas.

Laikantis šio plano reikėtų rinktis ir atitinkamus pusryčius. Geriausiai tiktų grūdų duonos riekė su avokadu vietoje sviesto, avokade keptas kiaušinis arba kokteilis su avokadu. Jo receptas: pusė avokado, pusė banano, saujelė špinatų, vandens arba augalinės kilmės pieno.

„Svarbiausia pusryčiaujant gauti baltymų ir sveikųjų riebalų. Jeigu pusryčių metu norėsite sviesto, galite naudoti ir jį, sviestą įvardijame prie sveikųjų riebalų“, – teigia A. Unikauskas.

Daugiau apie 28 dienų svorio metimo programą – vaizdo įraše.


Šiame straipsnyje: mitybasveikatadieta

NAUJAUSI KOMENTARAI

???

??? portretas
ne daktaras,o juokdarys.Įdomu kodėl jis savęs nemato.Patarimus dalina,o pats su akiniais ,pražilęs,kūnas suglebęs,o dar tik 60 metų.Ir koks iš jo patarėjas jeigu pats savęs nesugeba paremontuoti.

baltuose

baltuose portretas
myltuose yra1500 e fosfuras
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių