Gydytojas: pirma išmokite batus taisyti, televizorius ir tik tada savo sveikatą

Žmogaus organizmas yra daug sudėtingesnis nei batai, televizorius ar mobilusis telefonas – jų juk patys netaisome, todėl nereikėtų ir patiems gydytis. Taip tvirtina gydytojas akušeris-ginekologas, medicinos mokslų daktaras Vytautas Klimas.

Pasak V. Klimo, žmonės XXI amžiuje, kalbant apie ligų prevenciją ir gydymą, turėtų vadovautis geriausiai prieinamais medicininiais įrodymais. Tačiau, užuot kreipęsi į medikus, žmonės dažnai informacijos ieško patys.

„Interneto amžiuje informacijos vandenyne mums dažnai sunku susirasti tiesą ir vietoj tiesos susirandame prietarus ir mitus. Ir sunku ne tik neišsilavinusiems ar neveikliems, negabiems žmonėms. Taip atsitinka ir labai neeilinėms asmenybėms“, – interviu laidai „Labas rytas, Lietuva“ teigia V. Klimas ir primena vieno iš „Apple“ kompanijos įkūrėjų Steve`o Jobso istoriją.

Laidos įrašą galite pamatyti čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Neismanelis

Neismanelis portretas
Sis sundaktaris tikras neismanelis,vien i jo morda opaziurejus vemti vercia. Butent,kai daktarai emesi visapusiskai gydyti zmonija nuo naujagimiu,varydami vakcinas,kisdami antidepresantus,statinus ir kt. visi tapo ligoniais,ko medikai su farmasininkais ir sieke visa laika. Kuo deaugiau ligoniu,tuo didesnis jiems pelnas. Visa gyvenima gydausi kai reikia savarankiskai zolelemis ir maistu,ir jokiu problemu,daktaru idijotiskumas net nupurto. Kas tiki daktarais,amzinais ligoniais paverciami.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių