Iki tobulos šypsenos – tik lašelis drąsos

  • Teksto dydis:

Bartaškienė nepaliauja žavėti neblėstančia energija, jaunatviška išvaizda ir išskirtine charizma. Moteris teigia, kad gyvenime vadovaujasi šūkiu: "Nė dienos be šypsenos!"

Sėkmės ženklas

Šiandien žinoma moteris džiaugiasi, kad odontologijos klinikos "Neodenta" specialistai vos per vieną dieną padėjo jai susigrąžinti tobulą šypseną.

Tačiau tam pasiryžti J.Bartaškienei prireikė net metų. Atrodytų, drąsos ir pasitikėjimo savimi aktyvi sporto ir pramogų pasaulio veikėja tikrai nestokoja, o šypsena – jos sėkmės ženklas.

J.Bartaškienė įsitikinusi, kad labai svarbu į gyvenimą žvelgti pozityviai ir džiaugtis kiekviena akimirka.

"Ne kartą įsitikinau, kad nuoširdi šypsena gali daryti stebuklus, padėti nusivylusiems ar nusiminusiems, į gyvenimą pritraukti ir kitus laimingus žmones", – teigia ji.

Po gydymo – pastebimai pagerėjusi savijauta

J.Bartaškienė atskleidžia, kad jaunystėje jos dantys buvo  sveiki, tvirti, o šypsena – žavinga. Ilgainiui daugumos dantų būklė prastėjo, kol galiausiai juos teko pašalinti, todėl šypsenos defektus teko slėpti dantų tiltu. Jam susidėvėjus, veide ir vėl atsirado nepageidaujami šypsenos pokyčiai.

"Dar prieš metus negalėjau plačiau nusišypsoti. Jaučiausi suvaržyta, įsitempusi ir visada galvojau, kaip per daug neatverti burnos", – suprastėjusios savijautos prisiminimais dalijasi J.Bartaškienė.

"Šiuo metu jaučiuosi ne tik be galo laiminga, bet ir kupina geriausių emocijų. Esu dėkinga implantologijos ir estetinės odontologijos klinikos "Neodenta" specialistams, kurie išpildė mano svajonę susigrąžinti kerinčią šypseną. Dabar mano savijauta puiki. Galiu drąsiai šypsotis, daugiau savęs nebevaržyti, o bendraudama su aplinkiniais jaučiuosi atsipalaidavusi, labiau savimi pasitikiu. Neįtikėtina, tačiau mano šypsena atrodo lygiai taip pat puikiai, kaip ir jaunystėje", – džiaugiasi žinoma televizijos projektų dalyvė.

J.Bartaškienė pripažįsta, kad gydytojai odontologai jai visuomet kėlė didžiausią baimę. Vienintelė priežastis, dėl kurios ji vengė apsilankyti pas odontologus ir negalėjo anksčiau džiaugtis puikiais gydymo rezultatais, buvo patirtas skausmas odontologinių procedūrų metu ir gręžimo garsai. Nuo tobulos šypsenos garsią trenerę skyrė tik vienas žingsnis – įveikti savo baimes.

"Man teko garbė teisėjauti Nacionalinės estetinės odontologijos akademijos organizuojamame estetinio plombavimo konkurse "Estetiko". Būtent jo metu sužinojau ir įsitikinau, kokio aukšto lygio pažangias gydymo metodikas efektyviam ir greitam pacientų gydymui taiko profesionali klinikos "Neodenta" gydytojų komanda, kaip šiltai ir profesionaliai rūpinamasi pacientu", – taip apie savo patirtį, kada atsirado pasitikėjimas gydytojais odontologais ir išnyko visos baimės, pasakoja J.Bartaškienė.

Klinikoje "Neodenta" taikoma "visi ant keturių" gydymo implantais metodika šiuo metu yra viena pažangiausių implantavimo procedūrų, kuri sėkmingai taikoma visame pasaulyje.

"Visi ant keturių" gydymo metodika – laisvė nevaržomai šypsotis

Aerobikos trenerė teigia įsitikinusi, kad graži šypsena neatsiejama nuo geros savijautos. Nepriekaištingos išvaizdos, tvirti ir ilgaamžiai dantys leidžia užtikrintai ir drąsiai jaustis, nevaržomai šypsotis, juoktis, bendrauti ir kokybiškai maitintis, kramtyti įvaraus raciono maistą. Jų netekus dėl atsiradusio nepasitikėjimo ar baimės jausmo tampame uždaresni, vėliau gali kilti ir įvairių sveikatos sutrikimų.

Implantacija šiuolaikinėje odontologijoje – geriausias sprendimas atkurti nuolatinius dantis, estetinę jų išvaizdą ir norintiems be jokio diskomforto išsaugoti sveikatą. Pacientams, kurie jaučia diskomfortą dėl trūkstamų dantų, iš karto po procedūros atkuriama visa kramtymo funkcija ir šypsenos estetika. J.Bartaškienė pripažįsta, kad buvo neverta delsti. Po sugrąžintų natūraliai atrodančių ir tvirtų dantų pagerėjo ne tik savijauta, bet ir sugrįžo noras nuoširdžiai, plačiai ir drąsiai šypsotis.

Klinikoje "Neodenta" taikoma "visi ant keturių" gydymo implantais metodika šiuo metu yra viena pažangiausių implantavimo procedūrų, kuri sėkmingai taikoma visame pasaulyje. Inovatyvios metodikos konceptas – moksliškai įrodyta ir pagrįsta, patentuota gydymo metodika leidžia vos per vieną dieną atkurti visus paciento dantis. Procedūros metu vietoje tradicinių aštuonių įsriegiami tik keturi implantai. Ant jų uždedami laikini, nuo natūralių dantų niekuo nesiskiriantys dantys, kurie vėliau pakeičiami estetiškos išvaizdos, tvirtu ir patogiu nuolatiniu protezu.

Inovatyvi implanto medžiaga natūraliai prigyja kauliniame audinyje, sudarydama tvirtą, ilgaamžį, stabilų pagrindą naujiems dantims. Žandikaulyje įtvirtinami dantų implantai apsaugo jį nuo tolimesnio sunykimo ir nesukelia neigiamo poveikio šalia esantiems dantims. Tokiu būdu gali būti atkurti tiek vieno, tiek abiejų žandikaulių dantys. Pacientai jau tą pačią dieną gali laisvai valgyti, bendrauti ir gyventi visavertį kokybišką gyvenimą.

Garantija – be rūpesčių

"Visi ant keturių" metodika leidžia išvengti sudėtingų kaulo priauginimo procedūrų, papildomų rūpesčių ir taupo pacientų laiką – suburta kompetentingų klinikos gydytojų komanda užtikrina, kad pacientu bus pasirūpinta nuo pirminės konsultacijos iki baigiamųjų procedūrų. Be to, visiems klinikoje "Neodenta" dantų implantams suteikiama viso gyvenimo garantija, todėl pacientai gali jaustis saugūs dėl implantų kokybės ir ilgaamžiškumo. Vienas iš didžiausių pranašumų yra tai, kad procedūros metu nejaučiama jokių nemalonių pojūčių.

J.Bartaškienė rekomenduoja

"Implantacija – stebuklas! Atsiguliau, užmigau ir atsikėliau su gražiais dantimis ir šypsena! Nejutau skausmo ir neišgirdau gręžimo garsų nei prieš, nei po operacijos. Vis dar negaliu patikėti, kad šiuolaikinė odontologija taip pažengusi į priekį. Džiaugiuosi sprendimu savo šypseną patikėti būtent klinikos "Neodenta" specialistams. Vos užėjus į šią kliniką, tiesiog negaliu nesišypsoti! Jeigu norite kokybės, patogumo, puikaus aptarnavimo – rinkitės tik "Neodenta" kliniką", – besišypsanti Joana Bartaškienė dalijasi įspūdžiais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

neadekvati

neadekvati portretas
labai jau primygtinai ji demonstruoja savo "jaunystę", o jau kaip pradėjo per teliką aiškinti, kad jos kojos tokios gražios, jog tik trumpus sijonus ir nešioti, iš karto pasidarė aišku: trumpas moteriškės protas...

Ona

Ona portretas
eilinė reklama

R

R portretas
Atrodo puikiai. Bet kaina ,tikriausiai, nuostabesnė?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių