Ligoninėse – kraujo stygius: prašoma gyventojų pagalbos

  • Teksto dydis:

Ligoninėse jaučiamas 0 (I) teigiamos ir neigiamos bei  A (II) teigiamos grupių kraujo stygius. Nacionalinis kraujo centras prašo gyventojų pagalbos.

„Nusistovėjus karštiems orams,  žmonės didžiąją dalį laisvalaikio praleidžia gamtoje, kur padidėja traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė, taip pat šiltuoju sezonu ligoninėse padaugėja planinių operacijų. Todėl kviečiame piliečius, turinčius šias kraujo grupes, o ypač – 0 (I) RDh – kraujo grupę, atvykti į artimiausius kraujo surinkimo punktus visoje Lietuvoje“, – rašoma pranešime spaudai.

Nacionalinis kraujo centras nuoširdžiai dėkojame tiems, kurie visada atsiliepia, pasidalina, gelbėja, taip pat visiems, kurie dalijasi šia svarbia žinia.

Vilniečių dėmesiui: dovanoti kraujo sostinėje galite Nacionaliniame kraujo centre, Žolyno g. 34, taip pat kraujo surinkimo punkte kiekvieną dieną prekybos centro VCUP  4 aukšte (Upės g. 9), kuris dirba ir savaitgaliais. Darbo laikas – I–VI 11.00–19.00 val., VII 12.00–16.00 val.

Kraujo surinkimo punktų visoje Lietuvoje kontaktai bei viešosios akcijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
sutvarkykit kraujo priemimo stotis kad nedarytu maxinaciju nepardavinetu kraujo.greit nesulauksit donoru.geriausia kad zmones tiesiai ligoninese duotu krauja be tarpininku

Jeris

Jeris portretas
Visiems patys pabandykit padovanot kraujo nesitikedami atlygio . Dabar kazkokia sumaterialejusi tauta . . As mielai prisideciau bet negaliu.

Seimas

Seimas portretas
pirmyn kraujo duot.Pavyzdį,pavyzdį rodom. Sėdint nenualpstama. Ir visi kiti,kurie kasdien neišlenda iš portalų. Visos su antinų lūpomis ir visokios o lia lia ir blondi,ir dar ten kažkokia meščina. Čia ne pa...pus ir popirosines kojas mėtyt. Nors vienas darbas bus garbingas padarytas. Čia nereiks sūkt galvos kokia suknele rengtis,galėsit turginiais treningais. Galėsit Vienos pokyliui palikt galvos skausmą.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių