Ne plaukai yra moters grožio paslaptis

  • Teksto dydis:

„Moteris yra graži, kad ir kas benutiktų“, – įsitikinę rožinio kaspino bėgimo „Pink Run su BENU“, skirto kovai su krūties vėžiu, organizatoriai. Kad po chemoterapijos nuslinkę plaukai ar po operacijos likę randai ne priežastis slėptis nuo žmonių, organizatoriams padėjo įrodyti stilistė Gerda Kazakevičiūtė. Stiliaus žinovė surengė žaismingą fotosesiją ir pademonstravo, kaip paprasta skarelė ar skrybėlaitė gali virsti įdomiu ir stilingu aksesuaru po chemoterapijos plaukų netekusioms moterims.

„Skarelės ir skrybėlaitės šiuo metu itin madingos. Tai nuostabūs aksesuarai – po jomis paslėpus plaukus išryškėja moters skruostai, veido bruožai. Tinkamai pritaikius makiažą ir kitus aksesuarus bet kuri moteris atrodys gražiai ir stilingai“, – tikina G. Kazakevičiūtė.

Stilistė pastebi, kad po chemoterapijos kurso moterims pradėjus slinkti plaukams, jas dažnai apima jausmas, kad su plaukais dingsta ir jų grožis. Tuo patikėjusi moteris pradeda vengti viešumos, nebenori lankytis savo pamėgtose vietose ar net bendrauti su artimaisiais. Tačiau viskas priklauso nuo pačios moters požiūrio, artimųjų palaikymo ir lengvo stilistės rankų prisilietimo.

„Visos moterys yra gražios. Mano žmona – man pati gražiausia. Jūsų dukra – jums pati nuostabiausia. Ir nesvarbu, kad šiuo metu galbūt ji išgyvena ne patį lengviausią periodą gyvenime. Svarbiausia, kad sirgdama ji jaustųsi mylima ir, aišku, graži. Tą mes ir norime pasakyti bei parodyti savo renginiu ir jį palydinčiomis akcijomis“, – sakė Algirdas Pukis, VšĮ „Kauno maratono klubas“ vadovas.

Drąsindami moteris nebijoti pokyčių, organizatoriai kviečia ir „Pink Run su Benu“ dalyvius  keistis. Drąsiausiems prie starto linijos bus išdalinti rožiniai perukai, dažomi plaukai. Kūrybiškiausi kviečiami kurti savo stilių patys. Čia tinka viskas - nuo rožinių bėgimo batelių iki sijonų. Linksmiausias ir originaliausiai pasipuošęs bėgikas bus renkamas atviru balsavimu prie finišo Kauno rotušėje ir mėgausis savaitgalio gydomąją programa dviem „Eglės“ sanatorijoje.

5 km labdaringą bėgimą „Pink Run su BENU“ spalio 26 dieną Kaune rengia tarptautinio, kasmetinio renginio „Kauno maratonas“ organizatoriai. Visi renginio metu surinkti pinigai bus skiriami moterų reabilitacijai sanatorijoje. Pinigus aukoja kiekvienas užsiregistravęs dalyvis, nes pusė startinio mokesčio sumos automatiškai skiriama moterų reabilitacijai.

„Pink Run su BENU“ – tai nesudėtinga ir smagi trasa, kurią galima įveikti bėgant, einant ar su šiaurietiškomis lazdomis. Ši paramos akcija, tai ir linksma sporto šventė, papuošta rožiniais perukais, barzdomis, balionais ir kaspinais. Čia tiek vyrai, tiek moterys gali išreikšti palaikymą ir meilę savo artimiausioms moterims: mamai, dukrai, seseriai, žmonai ar geriausiai draugei.

Jei mylite Jas jūs – prisijunkite bėgdami arba paprasčiausiai paremdami.
Daugiau informacijos rasite čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių