Prisišnekėjo: D. Rodmanas gulasi gydytis nuo alkoholizmo

Įžymus amerikiečių krepšininkas Dennis Rodmanas grįžęs iš Šiaurės Korėjos, kurioje lankėsi ketvirtą kartą, nutarė gydytis nuo priklausomybės alkoholiui.

Buvusi NBA žvaigždė Dennis Rodmanas paskelbė, kad po kelionės Šiaurės Korėjoje nutarė atsigulti į vieną JAV klinikų, kurioje gydysis nuo alkoholizmo, praneša ITAR-RASS. Kiek jis gulės klinikoje, kol kas neaišku.

D.Rodmanas neseniai grįžo iš Šiaurė Korėjos, kur su buvusiais NBA žaidėjais dalyvavo Pchenjane vykusiose rungtynėse, skirtose Šiaurės Korėjos lyderio gimtadieniui.
Grįžęs D.Rodmanas, pasak jo agento, jautėsi prislėgtas. „Tai, kas turėjo būti reikšmingu įvykiu, tapo visiems košmaru. Jis jautė didelį spaudimą, todėl nieko keista, kad palūžo“, - sakė buvusio krepšininko agentas.

Lankydamasis Šiaurės Korėjoje D.Rodmanas pasisakė apie misionierių Kenetą Bejų, kuris dabar kali Šiaurė Korėjoje. Skandalingasis sportininkas leptelėjo, kad bausmės misionierius nusipelnė. Paskui D.Rodmanas tikino, kad tokias mintis jis išsakė būdamas girtas.

„Jis gailisi, kad nesugebėjo nutylėti ir labai atsiprašo už savo elgesį“, - D.Rodmano agentą cituoja „Ria Novosti“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NA NA

NA  NA portretas
matomai alchogolio perteklius ir suvedė Rodmaną su korėjiečių šulu ir agresijos perteklius buvo kompensuotas savitarpio apsikabinimais ,,,,,,,sėkmės išsigydyti,,blaivi galva geriau,,,,,,,.

NA NA

NA  NA portretas
matomai alchogolio perteklius ir suvedė Rodmaną su korėjiečių šulu ir agresijos perteklius buvo kompensuotas savitarpio apsikabinimais ,,,,,,,sėkmės išsigyditi,,blaivi galva geriau,,,,,,,.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių