Alkoholio įsigyti negalinčius 18-mečius Latvijos bendrovė kviečia švęsti užsienyje

  • Teksto dydis:

Latvijos turizmo agentūra kviečia jaunuolius iki 20 metų išvykoms į Latviją su užuominomis, jog priešingai, nei Lietuvoje, čia jie galės įsigyti alkoholio, skelbia „Info TV“.

„Sulaukei 18-os? Jau gali darytis tatuiruotę. Bet Latvijoje gali daugiau“, – skelbiama Vilniuje esančiuose Latvijos turizmo bendrovė „Lattur“ lauko reklamos stenduose, su prierašu „N – 20 18“. Bendrovės vadovas Vadimas Čemis sako, kad jaunimą kviečia ne tik išgerti, bet ir pažinti Latvijos kultūrą.

Apie didėjantį jaunimo susidomėjimą trumpomis šventinėms išvykoms į užsienį užsimena ir Lietuvos kelionių organizatoriai. Sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga sako, kad šiemet įsigalioję draudimai, nepaisant retų jaunimo išvykų į užsienį, veikia.

Nuo sausio 1–osios alkoholį Lietuvoje galima įsigyti ir vartoti tik nuo 20 metų. Prekybos vietose, išskyrus viešojo maitinimo įstaigas, sutrumpintas alkoholio prekybos laikas: darbo dienomis ir šeštadieniais jo galima įsigyti nuo 10 iki 20 val., sekmadieniais – nuo 10 iki 15 valandos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Jau Ve'Ryga į Rygą notą išsiuntė?..

realybe

realybe portretas
tik visiskas durnius gali galvoti , kad valdzia kazka pazabojo...

Realybė

Realybė portretas
Tik visiški lkoholikai pasinaudos pasiūlymu. Gera valdžia, nes pažabojo jaunimo alkoholizmą.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių