Apklausa atskleidė, koks maistas lietuviams skaniausias

Grįžti į straipsnį

S.

S. portretas
skanu viskas kas skaniai pagaminta. Patinka cepelinai, naminiai koldūnai, dideli naminiai virtiniai su varške ir dar daug kas. Nesenai žmona vyrė švilpikus tai valgant pagalvojau jog skaniau negu cepelinai. Jau senokai buvau Rumšiškių liaudies buities muziejuje ir užsukau kažko užkasti, užsisakiau alaus kiaulių ausų ir kiaušinienės. Begurkšnojant šaltą alų atnešė ir kiaušinienė kuri buvo labai skani su spirgais pomidoriukais agurkais ir juoda duona, pavalgiau paprastai bet skaniai. Ačiū!

...

... portretas
Tik užpilas tai ne su spirais turi būt, o su spirgais!

Pritariu!

Pritariu! portretas
Už viską skaniau cepelinai! Bet tik ne parduotuviniai pisfabrikačiai, o teisingai namie tarkuoti, lipinti ir pačiame didžiausiame puode virti. O jei dar antrai dienai lieka išilgai perpjaut ir puseles pasikepint, kad gražiai apskrustų - niam niam niam!!! Tik užgėrinėt, aišku, reikia ne kefyru, o tikru naminiu alumi. Antroj vietoj tai turbūt barščiai, irgi tikri, kai šaukštas bliūde stačias stovi. Geras daiktas ir lašinukai, gerai išrūkyti, su tikra rugine duona ir svogūniukais. Oi, nebegaliu, bėgu žiūrėt, kur tie mano lašinukai, kur tie mano svogūniukai...

Zemaitis nu Telsiu

Zemaitis nu Telsiu portretas
Skaniausi CEPELINAI CEPELINAI CEPELINAI. Dideli, su mesa arba varske su rukytais lasinukais sumaisyta, apipilti taukais su spirais ir geras smetono saukstas dadetas. Net pilva niezti prisirijus. O jei dar kefyro ar rugpienio kausa uzsigert.....:P

Galerijos

Daugiau straipsnių