Centrinės valdžios skola – 39,5 procento BVP

  • Teksto dydis:

Centrinės valdžios sektoriaus skola spalio pabaigoje buvo 49,438 mlrd. litų, arba 39,5 proc. prognozuojamo šių metų bendrojo vidaus produkto (BVP).

Finansų ministerija pranešė, kad užsienio skola užsienio finansų institucijoms buvo 34,048 mlrd. litų, tarptautinėms organizacijoms - 4,858 mlrd. litų.

Centrinės valdžios vidaus finansų sektoriui centrinė valdžia buvo skolinga 8,7 mlrd. litų, nefinansiniam sektoriui - 0,257 mlrd. litų, kitiems kreditoriams - 1,573 mlrd. litų.

Visa centrinės valdžios ilgalaikė skola buvo 48,588 mlrd. litų (98,3 proc. visos skolos), trumpalaikė - 0,85 mlrd. litų (1,7 proc.).



NAUJAUSI KOMENTARAI

ŠMM Žu.auskas, buvusi Bukaus.aitė, Luk..nienė, keli kiti

ŠMM Žu.auskas, buvusi Bukaus.aitė, Luk..nienė, keli kiti portretas
Išvardintieji dar nuo 1993-1995 ima po 3-10 proc. otkato nuo kiekvieno milijoninio tarptautinio projekto sau į kišenę, senis Puo.žius ten prasisukęs buvo, Kęstas vairuotojas, Bag.onavičius --- kuopelė sukčių, išpardavusių išradimus, patentus Lietuvos ir TSRS pusvelčiui į užsienį, tokie degradavę padarai, jų visų vaikai išsigimę, negabūs, jie vagia ir vagia --- paskaičiuokite - iki 10 proc. paima sau į kišenę nuo kiekvieno mokslo projekto tarptautinio - o tų proijektų - kiek buvo nuo 1995, kai LR jau buvo asocijuota su ES? Įsivaizduojate, kiek Lietuva išgrobstyta?

tai tegu atsakomybę prisiima už "valdžią" Pum/utis

tai tegu atsakomybę prisiima už "valdžią" Pum/utis portretas
Kadangi valdžiažmogiai beveik visi yra su MRu diplomais ar kokiais pažymėjimais iš ten - atsakomybė už skolas Pump.čiui - tai jis tame Asilyne vadinamame MRU prikepė būrius idiuotų su diplomais ir organizavo jų sukaišiojimą į valdžios kėdes - jam ir atsakomybė, klaidas, praskolinimus padarė valdžiažmogiai, o atsakomybė yra asmeninė - jokios problemos čia Lietuvos normaliems žmonėms, nusikalto Pum.utis su MRU degradų asilynu.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių