Prezidentė: Europai nevertėtų veltis į prekybos karą su JAV

Grįžti į straipsnį

Rimtautas

Rimtautas portretas
Prezidentė yra lojali Europos Sąjungai. Ji gražiai bendrauja su ES vadovais Briuselyje. Buvo ES Komisare, yra gerbiama visoje Europoje ir Amerikoje. Bet tas komentatorius, kuris pataria būti lojalesnei Briuseliui, matyt, nesupranta, kad Lietuva, būdama imperijos pasienyje, turi rimtesnius ketinimus saugumo srityje. Kaip žinoma, Europos valstybių vadai ne visada rūpinasi ES sienų saugumu, nes yra tolokai nuo Maskvos.

Anonimui, trečiam broliui Jonui

Anonimui, trečiam broliui Jonui portretas
Nedaučka, pasikrauk savo antikvarą ir varyk į Maskoliją. Tik žiūrėk, kad ten kelnių tau nenumautų.

Kęstas

Kęstas portretas
Svarbiausias mums muitų karas prasideda su Kinija. Kodėl? Kinija darosi pavojinga Vakarams. Vienas Kinijos pranašumas yra ypač svarbus dirbtinio intelekto technologijos diegime. "Credit Suisse" vadovas Azijoje Dong Tao yra įsitikinęs, kad Kinija galiausiai dominuoja šioje technologijoje. Tai jis pareiškė Honkongo investuotojų konferencijoje, praneša finansinis transliuotojas CNBC. Jis taip pat nurodo konkrečią priežastį: Kinijoje nėra rimto privatumo reikalavimų, todėl įmonės yra beveik neribojamos.

Kęstas

Kęstas portretas
"Aš nesakau, kad Kinijos bendrovės yra geresnės nei Amerikos bendrovės. Aš nesakau, kad kinų inžinieriai yra geresni nei amerikiečių inžinieriai. Tai, kas išskirtinai padidina Kinijos dirbtinio intelekto ir didelių duomenų technologijų vystymąsi, yra tai, kad nėra rimtų įstatymų, saugančių duomenis Kinijoje. " Pavyzdžiui, jis pamini priklausančią technologijų grupei Tencent programėlę WeChat. "Ji kasdien apdoroja 7 milijardus nuotraukų - tai didžiulis duomenų šaltinis. Jūs galite vien šiuo pagrindu turėti gerą pradžią technologijai, skirtai atpažinti vaizdus. " Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

juk

juk portretas
akvaizdu kad tai pataikavimas jankiu zydeliams kurie per masonus valdo jav irvisuomene tai avinu banda ir saudo 1 i kita narkotiku prisirije o magnolija pataikaudama dar dovanoja 10 /litvaku/ pilietybe tik kazin ka jie atstovauja ar ne mosad kuris parankus masonams........

Anonimas

Anonimas portretas
lietuva jau nusimove kelnes ir atsistojo rakum pozicijon - pisk mus amerika. Taip mes rodom pavyzdi ka turi daryti Eurokolchozas. Briuselio alshaimeriniai pridurkai , girdejot ka isake Europos Sungrybis?

taigi

taigi portretas
Civilizuota Europa savo keliu, o jankių pabalio kolonijos ra kom ant kelių.

europpa rupinasi europos reikalais

europpa  rupinasi  europos  reikalais   portretas
o ne jankyno ir nesiklauso kazkokiu tai grybauskaiciu jankiiu padchaluju...

Reiketu

Reiketu portretas
EU pagalvoti kaip is arkties ledynu istraukti uzsalusi amerikos pasididziavima povandenini laiva.. miriau is juoko.. imitavo ataka pries rusija...

...

... portretas
Šiaip tai prezidentei priklauso lojalesnei Briuseliui būt.

Galerijos

Daugiau straipsnių