Darbo vietų gausu, bet darbą randa ne visi: kodėl taip yra?

Grįžti į straipsnį

Jobas

Jobas portretas
Anonime, gal norėtum, kad klestinčią įmonę sukūręs verslininkas dirbtų už minimumą, o valytoja už porą tūkstančių (atskaičius mokesčius) plius tarnybinis automobilis su vairuotoju?

Anonimas

Anonimas portretas
parašyta bedarbiai daugiausi vyrai 40 metų su viduriniu išsilavinimu palaukite bet jis kažką dirbo 20 metų ir sugebėjo gal per netikę reikalavimai valytojai aukštasis išsilavinimas anglų kalba ar tai normalu ir atlyginimas minimumas verslininkai kalti kad tiek bedarbių jie nori kad dirbtų už minimumą ir kraunasi sau pelnus ir lobsta priversti kelti atlyginimus ir bus darbininkų

Dana

Dana portretas
Jautiesi nevykeliu kad tavo darbas taip menkai apmokamas ,o darbdaviai iš pelno lobsta ir gyvena prabangoje.

NA NA

NA NA  portretas
galima ir kitaip išreikšti mintį apie darbo paieškas ,________nori dirbti už atlygį , važiuok į Europą ,nori būti vergu ir dirbti už mokesčių susimokėjimą , dirbk Lietuvoje, Lietuvoje pagrinde darbo siūlo už minimumą ,net ir statybininkai gauna į rankas 600 ar 700 eur ,viską susigriebia darbdaviai ,,,,sėkmės ,namai ten kur tau gera gyventi ,,,,

Šiaip

Šiaip portretas
Tegul pradeda mokėti normaliai ir ne vokeliuose ir bus tų darbuotoju.

Juozas

Juozas portretas
Reikėtų vieną kartą visiems laikams įsisąmoninti, kad darbo ieško gal tik 1 iš tūkstančio bedarbių- visi kiti ieško PRAGYVENIMO ŠALTINIO. Tik tą suprantant, bus aišku, kodėl daug "darbo vietų" yra neužimtos- jos neužtikrina pragyvenimo- geresnio ar blogesnio. Tai kam dirbti, jei negali gyventi iš darbo? Tai žmonės ir ieško, gal ateis darbdaviai į protą kada nors... Kai dauguma išvažiuos...

Patikslinsiu antraštę

Patikslinsiu antraštę portretas
Darbo vietų gausu, bet dirbti galima tik už pavalgyt.

apsurdas

apsurdas portretas
moket nenori duoda 500euru po 10val darbo ,vergyja seimo narius reiketu idarbint uz tokia alga .tegul tevynes labui tarnautu seime.

mr.main

mr.main portretas
fakaoj

LDB-Kaunas

LDB-Kaunas portretas
ar Mardosiene dar bezda birzoj?ta tai gali dyrbt ir iki 90m ant zmoniu kraujo pripratus

Adas , neblogas statybininkas

Adas ,   neblogas statybininkas portretas
Gerų algų šalyse , kur nebuvo tarybų valdžios , irgi yra bedarbių. Buvo ir bus. Apie 4 % gyventojų nenori nei soc draudimo, nei viršininkų , nei blaivausnuobodaus gyvenimo. Taip buvo ir bus. O dalis žmonių taigi tampa nereikalingais, kai darbovietė susibankrutija.

kam reikalingi darbo biržos konsultantai?

kam reikalingi darbo biržos konsultantai? portretas
jei tai ką jie realiai gali pasiūlyti yra darbo biržos tinklalapyje, tos pačios biržos kompiuteryje arba skelbimo pavidalu kabo ant sienos, susidaro įspūdis, jog konsultantai reikalingi tam, kad užimtų darbo vietas, o realios paslaugos kaip ir nėra!

Nuomone.

Nuomone. portretas
Kam dirbti jei pasalpa didesne uz alga.O isigyti specialybe galejo kas tik norejo.net ir stipendijas mokejo ,kad tik mokintusi.Bet kam dirbti legaliai jei gali ir nelegaliai.Ir dar pasalpa.

Piktas

Piktas portretas
Joo yra daug darbo vietų kur reikia knistis už tris o alga 400 €.O nuo 45 metų tai jau gali į pensiją tiesiai,bet deja dar 20 metų smaukykis po darbo biržas.

magdalena

magdalena portretas
nu ir durnas klausimas,,kas nori dirbti uz duonos rieke,,,jeigu moketu padoriai tusciu darbo vietu nebutu -tegu ponu vaikai dirba uz dyka ACIU,

Anonimas

Anonimas portretas
IEŠKAU SĖDIMO DARBO. TURIU PATIRTIES,ATSĖDĖJAU 15 METŲ

Galerijos

Daugiau straipsnių