Daugėja vyrų, išeinančių vaiko priežiūros atostogų

Grįžti į straipsnį

bevardis niekas

bevardis niekas portretas
praeitą dieną tv ekrane , gal kokiu 23 metų, moteriškos lyties ekspertė samprotavo koks rusijos prezidentas yra nesusipratėlis, kaip turėtu elgtis amerikos prezidentas ir ką galėtu daryti šiaurės korėja. Šukuosena ekspertės graži, nagučiai iš puoselėti, lūpytės padažytos. patirtis gyvenimiška panelytės milžiniška, aiškiai matė ir karą ir nepriteklius ir sužverėjusius kareivius. kažkoks visiškas nesusipratimas. ekspertė vadinasi.

Ar dar liko

Ar dar liko portretas
sveiko proto tose mūsų vargšėse galvelėse? Kodėl pagal savo labai ribotą asmeninį supratimą viską tempti ant vieno kurpallaus? Jeigu aš esu pati slaugytoja, man auginti ir žindyti savo vaikiuką yra tikra laimė, tada ir vaikiukas ramus, sveikas auga.Mano vyras savo servise tepaluotom rankom taiso automobilius, jam smagu su vaikiuku pažaisti, bet jis tikrai nenori pakenkti mažiukui nezgrabiomis savo rankomis jį prižiūrėdamas.Ir kaip man tą vaikiuką pamaitinti, kai mano darbo vieta per valandą nuo mano namų.Kodėl negali būti pasirinkimo laisvė, nes kiek šeimų, tiek skirtingų situacijų.

tai tipo subobeje vyrai?!

tai tipo subobeje vyrai?! portretas
-Tik tikras vyras turi dirbti ir dirbti vien delto, kad dirbtu? :))) -o pinigai tai px, svarbu dirbti...

...

... portretas
Keista kad moterys nebenori Moterimis būt, geriau renkasi verge tapt; darbinė karjera nesuderinama su Motinyste.

Nieko gero

Nieko gero portretas
kai atsiranda moteriškių, kurios manosi esančios išmintingesnės už gamtą.Nereikia visko suvesti tik į pinigus, karjerą, nes žmogus juk gamtos sukurtas ne šiaip sau dviejų lyčių.Ir tų lyčių funkcijas jau numatė gamta, ne žmonėms tą tvarką keisti.Moters misija numatyta gamtos- gimdyti, žindyti vaikus ir niekas geriau už ją to nepadarys.Kai žmogus manosi esąs toks protingas ir pradeda keisti Gamtos bei Dievo nustatytą tvarką dėl karjeros, dėl didesnių pinigų, tai toks žmogus eina tiesiog į susinaikinimą.Reikia gyventi harmonijoje su savimi, su artimaisiais ir su gamta, tada tik ir išliks žmonija.

Galerijos

Daugiau straipsnių