Dėl „Independence“ išpirkimo kilo ir abejonių

Grįžti į straipsnį

Algis

Algis portretas
Jei šis laivas per didelis pirkim mažesni.

jo

jo portretas
Dar ne visi debilai emigravo.Skubekit kol UK neužsidarė

Lietuvis

Lietuvis portretas
Oho kaip troliai fufaikos sukilo komentuoti reiškia Lietuvai būtinas šis laivas.

taigi

taigi portretas
Visiškas IMPOTENTENS.

tomas

tomas portretas
Apgailėtini padarai, negi nesuprantate, kad šis terminalas skirtas bambagyslei su Rusija nukirpti. Ar vėl norite prisirišti? Dabar siūlomos rusiškų dujū kainos - tik masalas ant kabliuko: prisiriš, o tada kainomis pradės mus šokdinti pagal savo častuškų tempą. Tik - išsipirkti. O dėl likutinės kainos reikia labai gudriai ir intensyviai dėrėtis, gal net išmokėtą nuomos mokestį minusuoti, kad terminalo kaina neviršytų pradinės jo vertės.

Romualda.

Romualda. portretas
Nepirkit.!atiduokit grybauskaitei vietoj iseitines!dovana nuo lietuvos apvogtu zmoniu !tegul dabar ji pati ji ir issiperka !

Anonimas

Anonimas portretas
Rusisku duju kaina prie vamzdio lietuvoje netoli 200$/1000m3 . Uz ameikoniskas demokratines dujas is geldos moka 540$ / 1000 m3. Kokie lietuviai IDIOTAI. Rusu vietoje lietuvai isvis NEPARDUOCIAU duju. Tegul smaugiasi demokratinem - bus demokratai. Cha cha cha .....

Net mano bobutei aišku

Net mano bobutei aišku portretas
kad ta Indopinda yra supernuostolis Valstybei per visus kampus.Va, greit vokiečiai gaus iš ruskiu pigiu dujų ir galės perparduot mums, Batka pastatys savo atominę - neturės kur dėt energijos irgi parduos, galų-gale LR rimtai žadamas vystyti vėjo jėgainių jūroje parkas...(Apie sudiškus fortumus net nekalbu) Ar tai mums 2 miijonų tautelei tiek tiekimo neužteks, kad turime išlaikyti tų auksinių amerikonų dujų (girdėjau kad būna ir tų pačių rusų atvežamos..) biznį? Vistik į dieną tos nesamonės išlaikymas kainuoja ar ne 150 000Eu o Axema antai vos nebankrutuoja įstatymu verčiama SDT dujas pirkti.Laisva rinka blee

...

... portretas
Reikia naujo, mažesnio laivo, šis reikalingas TIK JAV skalūnų dujoms, te amerikontai jį ir nusiperka bei išsigabena... tik kur jie jų dės, jei jų 'dujos' niekam netinka?

virgis

virgis portretas
Sodinti i kalejima tuos,kurie nusprende laiva nuomoti,o ne iskart nupirkti.Butu apmoke lietuviska igula,o dabar norvegu aferistus su astronominem algom maitina.Globalistai matot latviams ir estams padeti norejo,o tie musu kaimynai pyko,kad lietuvaiciai savo nosi kisa visur.Taip yra ir su laivu,ir su rail-baltika,ir su Brell.Ziurekite savo ir nelyskite pas latvius ir estus,nes ten rusu verslininkai tas valstybes valdo.Latvija tai tikrai.

aitvaras

aitvaras portretas
Pirmiausia,Karaliauciaus terminalas jau statomas,o ne bus statomas.Isdujinimo laivas irgi statomas Pietu Korejoje ir atrodo toje pacioje firmoje,kur ir Klaipedos laivas buvo pastatytas.Nemegstu melagiu is lietuvos laikrasciu,kurie puse tiesos pasako.Reikia rasantiems piemeneliams rusu spauda paskaityti,bet turbut tik ta apsikta anglu kalba temoka.Kam pirkti toki dideli laiva,jei galime uzsakyti Korejoje mazesni,o ta dideli,tegul norvegai pasiima sau ir dings visos problemos.Kodel melagiai politikai nekalba,kad laive reikia pakeisti igula i lietuviska ir iskart sumazes islaikymas,nes norvegu darbuotojams mokomos astronomines algos.Muilina akis tautai.Jei prasovete su tuo laivu,tai prisipazinkite,protingi nepyks,o i durnius nekreipsime demesio,bet nemeluokite,nes jau slykstu darosi.

kokia

kokia portretas
prasmė dabar pirkti bene 3-4 kartus didesnį laivą, dabar didžiulė žala, kad per didelis, bet ir perspektyvoje, o ir gyventojų skaičius ženkliai mažėja

klp

klp portretas
"Ž.Valčiūnas akcentavo, kad Lietuvos vartotojai yra pajutę Klaipėdos SGD naudą, nes už dujas jie mokantys nuo 11 iki 20 proc. pigiau nei latviai ir estai. Jo teigimu, nuo 2019 m., kai dujos brangs, jos Lietuvoje vis tiek būsiančios pigesnės nei Latvijoje ir Estijoje." - tipiškas lietuviškas ministeris. Tokiems sekasi valdyti valstybę tik todėl, kad joje yra daug kvailių.

'veiklos sanaudos'

'veiklos sanaudos' portretas
tai nuostoliai valstybes, kuriuos ji patiria ,neturedama 100% duju strukturos bloko.

Luby s

Luby s portretas
sake: kam ta tokia didele gelda reikalinga,buvo pries ja ir visi zinom kur jis dabar,pries valdzios mafija nepapusi ,tokia kgbistu politika kaip anksciau taip ir dabar tik va del to beda Tautai kuri privatiems akcininkams sumoka uz elektra dujas ir kitka,kai viska turetu gauti valstybe ,o ne privatus akcininkai,beda Lietuvelei per tuos prixvatininkus.

Taip

Taip  portretas
Prieš tai buvusi valdžia koncervatoriai ,socdemai i išvogė ką galėjo, naikino šalį,o dabartiniai vadžiai reikia už visa tai atsakyti.Kiek apsivogusių mūsų valdžioje ,ar girdėjote,kD būtų nubausti ,grąžintų pavogtus žmonių pinigus?To dar nepriklausomoje Lietuvone nebuvo ir nebus...Apie ministrą Navicką komie atsiliepimai iš merų ir viskas paršyta spaudoje kiek jia vienas sau prisi ogė ir liks nenubaustas.O dar Landsberginių ir visų koncervatorių kiek apvogusių šalį,tebesėdinčių valdžioje ir siekiančių valdyti šalį....Kol tokie bus valdžioje nieko nebebus ir kvailam aišku.

Rapolas

Rapolas portretas
Tokie cia milijardai "vartosi", jau kelis tokius savo laivus galejome tureti. Gslimai amziaus afera.

Galerijos

Daugiau straipsnių