Ekonomistai neigiamai vertina R. Karbauskio norą keisti fiskalinės drausmės įstatymus

Grįžti į straipsnį

Elena

Elena portretas
Noriu pratęsti vertė per metus 1 gyventojui . Kainos didėja ekonomika auga , kas vėl skurdina tautičius . Pasigendu analizuojančiú żiniu apue realújį BVP . Kodė nepaaiškinama apie Gini koeficientā , pagal kuri Lietuva atsidūrusi ES dugne , , tai Bulgarija , rumunija , Lietuva . Vertinkime realiā Lietuvos padėtį ir suraskime būdus nors trupučiuka żvengti į priekį !!!!!!

Elena

Elena portretas
Daugeliu teiginiú aš šiems ekonomistams pritariu , tačiau pastoviai šie ekonomistai nepasako pagrindinei tautos daliai , tiems 630 tūkst gyventojiams , kurie per visa laisvos Lietuvos egzistavima nusipelnė gyventi žemiau skurdo ribos . Iš šiú ekonomistú pastoviai girdime ekonomika kyla , atlyginimai didėja . Iš viso nekalbama , apie pensijinio amžiaus sulaukusius piliečius , tarytum jú nėra . Jei taip viskas gerai iš kur tie 630 tūkst gyventojú , gyvenančiú skurde . Norėčiau pateikti savo sampratā . Šiuos rinkimus laimėjusieji valstiečiai savo programoje akcentavo apie turtinės neligybės mastus šalyje . Kas daroma pagal programā - padidino šildymui PVM , įvedami papildomi mokesčiai ir t.t . Gal reikėjo prie svarbesniú klausimú pasvarstyti apie perkamosios galios pajėgumus , kas pagrinde mus gyventojus veda į skudā .tie patys ekonomistai (atleiskite man) akcentuoja apie Lietuvos ekonomikos augima , taip ji auga didėjant BVP , o kas yra šis ridiklis , tai galutinė prekiu ir paslaug

Viktaras

Viktaras portretas
A kodėl Uspaskicho nuomonė neskelbiama ? Jis galėtu papasakoti apie "gineruojančią ikanomiką". Visada idomu paklausyti jo pezalu...

Bankas

Bankas portretas
Europos centrinis bankas kas mėnesį į rinką išmeta po 80 mlrd. papildomų eurų. Kitaip ES ekonomika užsilenktu per dvi savaites. O šitie skandinaviškų bankų klapčiukai kažką peza apie "augimą". ES ekonomika yra komos būsenoje ir yra palaikoma dirbtinio kvepavimo aparato.

gerb. Gitanai

gerb. Gitanai portretas
kiek pinigų jūsų bankas išpumpuoja į skandinaviją.Jūsų banko įkainiai auga o aptarnavimo kokybė ir įndėlininkų sąlygos blogėja?

mėta

mėta portretas
iš šių ekspertų kalbų galima suprasti, kad Lietuvoje žmogui niekada nebus geriau, nes kai yra krizė, tai žmonėms kerpa per pajamas, o kai yra biudžeto perviršis, tai žmogui duoti negalima, nes reikia kaupti krizei.... taip ir važiuojam stabiliai žemyn.

nesupraskit manęs teisingai,

nesupraskit manęs teisingai, portretas
bet čia šitie du įteisintų b....(vos neparašiau banditų) pastumdėliai vadina save ekonomistais???

...

... portretas
Būkim biedni, bet teisingi - realiai ES ekonomikos jau NĖRA (po Graikijos ekonominės nekrozės), tėra tik jos iliuzija, o tokiomis sąlygomis geriau daryt VISKĄ kas DABAR Lietuvai naudinga.

Galerijos

Daugiau straipsnių