Elektroniniai mokėjimai populiarėja, bet grynieji dar liks

Grįžti į straipsnį

irgi pilietis

irgi  pilietis portretas
daugėja, sakote? O tai kad varu varomi, ne iš kokio dideli patogumo. Patogu ne grynais makaluot didiesiems, o mažiukai už jų patogumą sumoka. Žmonės jau nerimsta, galų gale ir teisingai. Alga- į sąskaitą už sąskaitą mokestis, išsiėmimui - limitas, už išgryninimą procentai, pabvedimus mokestis, už kortelę, generatorious, planus vėl miokestis. Net jei nieko nedarai, ...gavau žinutę iš Luminoro:" jūsų sąskaitoje trūksta pinigų, prašome papildyti" . Įžūlumo viršūnė! Nieko nedarant su sąskaita pinigai sutirpo už "paslaugas" ??? Ir dabar- įmokėkite. Kaip jums patinka? Visa bėda, kad lietuvis pakantus be proto: nenubiednėsiu, sumokėsiu, dėl šventos ramybės. O bankai nesigėdi triūbyt apie pelningus metus ir čia pat vėl didina įkainius. LB tyli. bijo, kad pabėgs. Oi verksim be bankų

ne anonimas ne, bet ir ne "žinomas veidas" koks nors:)

ne anonimas ne, bet ir ne "žinomas veidas" koks nors:) portretas
tiesiog pilietis

Anonimas

Anonimas portretas
čia tinka prie kovo 28 d straipsnio( popierinėje versijoje "Kauno dienos" - žr. "Kas suramdys besaikį šalies bankų apetitą"). Kažkodėl internetinėje versijoje jo neaptikome. Kažin, kodėl? :) . Gal kad aktyvesnė visuomenės dalis neimtų dalintis "erezijom"? O popierinį skaito tik senukai?

Pripazystu grynus.

Pripazystu grynus. portretas
Na sugenda sistema, ivyksta ...kazkas, tai kur pinigeliai, ar begalesime atkapstyti, jokiu dokumentu neturedami? kalbu placiu mastu. Na nebent keliuose bankiose saskaitas turint, kazkoks gal liks.Taigi, gryni saujoj yra gryni.Matosi, perka senelis duonos kriauksle, tai kisa kortele, nebepataiko, juokingai atrodo.

SS

SS portretas
Stengiuosi mokėti visur grynais kad bankai ne uždirbtui iš manes nei cento.

kas mūsų laukia ES subinėj?

kas mūsų laukia ES subinėj? portretas
gražių paveiksliukų galerija: liaudiesmenas.livejournal.com

...

... portretas
CHA: "Tu prisikrauni vežimėlį, pravažiuoji pro vadinamuosius vartelius su savo vežimėliu ir nuo tavo sąskaitos nuskaitoma" - pas mus viskas DAR tobuliau: į parduotuvę eit nereikia, prekių rinktis nereikia,BET - pinigus nuo sąskaitos vis vien nuskaičiuoja!

vagiu -biznis

vagiu -biznis portretas
kodel mes turim gyventipagal banku norus-o as noriu grynu laikyti savo rankoj, kodel mes turim islaikyti tuos zulikus-bankus

Vyvhgy

Vyvhgy portretas
Bankai spekuliuoja. Jei pradings pinigai is korteles, neatrasi galu

ateitis

ateitis  portretas
nebus grynu tai bus tikra baudziava, Anglai laiku suprato euro ir jo sajungos 'nauda'.

Rita

Rita portretas
Nepasitikiu ektroniais mokėjimais .

Tau

Tau portretas
Kai šuo neturi ką veikt- staugia. Kai bankininkai apsiryja pinigais iki vėmimo- galvoja kaip dar jų padaugint geometrine progresija. Žiūrėk daugiau filmukų vaikams, ten daug pasaulio užkariavimo pavyzdžių. Turi smegenis- pasidaryk išvadas kam tarnauji, kas tavimi manipuliuoja, nu va pradžiai.

Aš portretas
Visame pasaulyje egzistuoja grinieji pinigai, ir dėl to galvos nesuka. Tik pas mus Lietuvoje kažkodėl kaškam trukdo .

tiesa

tiesa portretas
uzblokuos saskaita ir liksi be nieko...o grinieji visada paklausus. aisku bankai mano kitaip.

KAUNAS

KAUNAS portretas
GODUS BANKININKAI-SPEKULIANTAI LABAI NORETU,KAD BUTU TIK ELEKTRONINIAI ATSISKAITYMAI.

Tegu jaunimas atsiskaito elektroniniais mokėjimais

Tegu jaunimas atsiskaito elektroniniais mokėjimais portretas
O mes pagyvene arba senukai mokam ir mokėsim grynais, nes mes taip priprate visą gyvenimą, mes neturim nei interneto, nei išmaniujų telefonų kainuojančiu po kelis šimtus eurų, mum gerai ir paprasti pigūs telefonai, kurie yra be kamerų, nes mes neturim tiek pinigų kad galėtume pirkt brangius telefonus. Pensijos vos ne vos sieke 300 eurų ir tik dabar po visų didinimų.

na ir kas

na ir kas portretas
man dzin, kas populiareja. as megstu slamancius jaust rankose

STEPAS

STEPAS  portretas
Na taip kasininkių nebus. Bus tik lipdukų klijuotojos Lipdukus riks suklijuoti visur Ir ant kiekvieno pieno pakelio Ir ant kiekvienos bulvės ar bambonkės. bei silkės...... Ar viską pakuosime į plastikinius maišelius ir taip kovosime su gamtos tarša???

Bronx

Bronx portretas
Cash only cash!

Kaip malonu

Kaip malonu portretas
O aš nedirbsiu kitaip, išskyrus pinigus, ir ką? Galit prognozuot kai silkės su rūgusiu pienu privalgysit.

Galerijos

Daugiau straipsnių