Griežtai: nuo kitų metų alkoholis – tik 20-mečiams

Grįžti į straipsnį

Prajuokino iki ašarų

Prajuokino iki ašarų  portretas
O ką mentai darys pagavus girtą devyniolikmetį? Tėvus baus, mokymo įstaigą ar laikys uždaryta kol neprisipažins koks draugas jam įpylė? Nes jis "SU SĄLYGĄ, KAD MĖŠLO NEGAVO TU DRAUGŲ NEPAŽĮSTA"

Nesuprantu

Nesuprantu portretas
Kodėl išvis reikia vartoti tą smirdantį birzgalą-alkoholį? Kad patiktum draugams? Kad nesišaipytų barakudos? Velniop tokius čierkos draugus ir tokias kekšes, kurios kaip erkės DAŽNIAUSIAI tik alkoholio pagalba užsikaria jaunuoliams ant sprando! Kultūringas, padorus ir kilnių tikslų turintis jaunimas niekada nesivalkios po naktinklubius ir neieškos sugėrovų. Juk sakoma: PASAKYK, KAS TAVO DRAUGAS, PASAKYSIU, KAS TU ESI.

Safyras

Safyras portretas
Žmonės , norėdami išgerti ras naujus būdus apeiti įstatymus, tik ar politikai pasieks reikiamų rezultatų? Kas pavojingiau: ar žmogus , sėdintis nuo 18 metų už automobilio vairo, ar sėdintis kavinėje , alaus bare tarp draugų su alaus ar vyno taure , išmokdamas nepasigerti , bet kultūringai praleisti laisvalaikį. Gerti iš termosų brendį, alų ar vyną gal tikrai yra įdomiau, nei matyti butelius ant stalo . Juk jau buvo kovos su girtavimu Garbačiovo laikais, tik rezultatų niekas neskelbė: kiek buvo naudos, o kiek -žalos. Niekas nereklamavo alaus, vyno ar degtinės, o nemokamų renginių buvo daugiau ir įdomesnių..

Manau.

Manau. portretas
Baslsuoti ;ar reikia pasilinksminimuose mazinti alkocholio prekyba? Ir pasimato,kad norinciu jaunimo svaigintis dauguma.Tai busimi knaipiu lankytojai manau.O neleisti pasilinksminimuose alkocholio reikia priimti istatyma.

juokdariai

juokdariai portretas
Kaimuose, tame tarpe ir Naisiuose, kaip gere nuo 15-16 metu taip ir gers. Net pagavus girtus nenubaus.

Lialia

Lialia portretas
Nesamone ir tiek. Juk 18 zenytis galima tai ka tada sedi prie stalo i swepsa gurksnoji. O kaip pirsli kars?fantod ikale..

anonimas

anonimas portretas
dedes nupirks gers sklepuose

Anonimas

Anonimas portretas
Debilai

As

As portretas
Pideru gali buti 16,mirti uz lietuva 18, ir jei dagyvensi gausi isgert

Rimas

Rimas portretas
Ačiū

Aha

Aha portretas
Tada ženytis ir į armiją irgi tik nuo 20 galima. Ir dirbti knaipėse, ne tik padavėjais, bet net šlavėjais jaunesniems asmenims draudžiama.

Zita

Zita portretas
Tevynes ginti ir mirti uz tevyne galima nuo18 metu ,o alkoholi naudoti nuo 20 juokinga

Anonimas

Anonimas portretas
kazkokiu beprociu valstybe . Kuo durniau tuo geriau vadinasi. :) Narkomanams neneurodo nuo keliu metu jie gali narkomanintis ,o cia pradeda reguliuoti.Zuti uz tevyne privalai o isgerti negali .:) Narkotikai yra uzdrausti p ju vartojimas ne ,tai kur parasyta istatyme nuo kada galima vartoti narkotikus ? gerbiamieji agronomai :)

Galerijos

Daugiau straipsnių