Gyventojams elektra ir dujos gali brangti 15-20 proc.

Grįžti į straipsnį

Lietuvė

Lietuvė portretas
Esam laisvi nuo "ruso",smaugiami valdžios.Kaip bųtu puiku kad tie kurie priiminėjo nutarimus dėl "geldos" stovėjimo mariuose ir plovė mums smegenis kad viskas bus pigiau,negu perkant iš'' ruso"atsakytu prieš savo liaudį.Visu pirma p.PREZIDENTĖ.Kol bus nebaudžiami nutarimus patvirtinę ir savo kišenes prisigrūdę veikėjai ,nebus tvarkos.Na o kas liečia valdančiųjų darbą,tai čia ne jų priimti nutarimai,o konservatorių norai būti "laisviems"

JONAS

JONAS portretas
Reikia skubiai pirkti maza independenc,o sita likviduoti,parduoti ar isnuomoti kitiems durniams.Nes kuo daugiau naudosim ,tuo islaidos augs ir tuo brangiau mokesim. Pries esama duju" burdaka" ,kvieciu visus ruostis STREIKUI

Algirdaas

Algirdaas portretas
Manau ,kad tai gali būti organizuotas konservatorių su žurnalistais triukas,"kaip kyla kainos" ,juk jie visais būdais stengiasi pridergti valdantiesiems ,kad tik perimti valdžią ir vėl mėgautis prie lovio,kaip tą darė per ankstesnes kadencijas ,nesiskaitydami su tuo ko reikia Lietuvos žmonėms ir pačiai valstybei,o tik besirūpindami sava kišene.Valdantieji privalote būti budrūs ir ne daleisti jokių kainų kilimo.O rinkėjai viską mato ir supranta kas yra kas ir laukia savo valandos.

matta

matta portretas
skandinavijoj lietaus nebuvo,Etiopijoje bananai neprinoko,tai gal priezastis benzino kaina pakelti?

Kęstas

Kęstas portretas
Ko reikia, kad Lietuva atsigautų? Reikia mokėti tokius atlyginimus, kad Lietuvoje jaunimas galėtų gyventi. Dirbantis Lietuvos jaunimas, o ne tik Gabrielius Landsbergis ir kiti KGB agentų, kolūkių pirmininkų, fabrikų direktorių ir kompartijos veikėjų anūkai. Kodėl Lietuvoje jaunimas negalėtų gyventi, net jai norėtų? Nes brangu. Atlyginimai per maži. Lietuvoje jaunimas net būstą už gaunamus atlyginimus nusipirkti ar išsinuomoti ten, kur yra darbo vietos, negalėtų. "Paskutinių tyrimų duomenimis, būsto kainos Lietuvoje yra tarp labiausiai padidėjusių visoje Europoje, įsilieti į darbo rinką baigus studijas tampa vis sunkiau.

Kęstas

Kęstas portretas
Jaunimui, ieškančiam būsto, daugiausia sunkumų kyla dėl jo prieinamumo, didelių nuomos ar išlaikymo kaštų, nepalankių įsigijimo sąlygų. Taip pat – dėl to, kad bankai kelia aukštus reikalavimus paskolų gavėjams, arba tiesiog todėl, kad neretai nepavyksta rasti tinkamo ar kokybiško būsto." Todėl Lietuvos jaunimas taip masiškai emigruoja. Ten jiems mokami atlyginimai, už kuriuos galima ten gyventi. Joks patriotinis auklėjimas, jokie Boxeriai, joks Prezidentas - gelbėtojas nepakeis normalių atlyginimų, atitinkančių būsto, prekių ir paslaugų kainas. Kai tik visi darbdaviai, įskaitant valstybę, pradės mokėti tokius atlyginimus, mūsų, lietuvių, tauta, mūsų kalba ir kultūra atsigaus. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Kaip sako tovarišciai koncervatoriai laisvi ir nepriklausomi .neverkit

ko cypiat

ko cypiat portretas
patys išsirinkot profus.

klp

klp portretas
URAAAA perkam dar pora independentu svolaciai

R

R portretas
Kantrūs mūsų piliečiai:(((

Skverneli rašyk laiškus ,rašyk ,vaikeli ,rašyk....

Skverneli rašyk laiškus ,rašyk ,vaikeli ,rašyk.... portretas
-pabrango valstiečiams valdant laidojimo palaugos, gimimo,santuokos,mirties liudijimai,vanduo,parkavimas,visos bet kokios pažymos iš valdiškų įstaigų,visos baudos,teismai ir advokatai, mašinų detalės ,degalai tepalai, mašinų remontas, cementas,dažai,tapetai,teptukai,klijai ,kastuvai,pjūklai ir visa kitą senukuose, techninė apžiūra, butų nuoma ,draudimas,buitinės dujos , išdūrė -paliko lengvatą šildymui 9 proc.Praėjo mėnuo ir kainų komisija skelbia apie kainą šildymui didinimą,televizija,mobilus ryšys,internetas,visuomeninio tarnsporto bilietai,maisto ir nemaisto prekė brangesnės negu Ispanijoje,vaistai nekompensuojami.sąsiuviniai ,pieštukai tintukai,kuprinės mokinių apranga ir taip toliau.Ar yra kas Lietuvoje nepabrango??

Blyn

Blyn portretas
Kur tas plepys Skirmantas Malinauskas, ko nekovoja prieš tokias kainas?

skaitytoja

skaitytoja portretas
kodel niekas nestreikuoja,mokytojai streikuoja,tai ir mes turime sreikuoti ,kad kaina butu adekvati pensijoms.

Anonimas

Anonimas portretas
Kas jiem trukdo Elektrėnus pilnu pajėgumu paleisti vagys ir skurdintojai prakeikti

Anonimas

Anonimas portretas
Prideda 5 eurus ,o atima 10 euru ir vel ubagai.

c.h.a.

c.h.a. portretas
gali arba nebrangti , gali lyti arba nelyti, pagaunat logika?

Tai va

Tai va portretas
Pakėlė pensiją ir vėl atima

tiesa

tiesa portretas
aciu gelelei uz svajoniu laiva ir elektros jungti su svedija porino kad nuo tokiu geru daiktu viskas pigs o pasirodo melavo ir dabar mes sumokesim uz laivo nuoma ir jungti is savo pinigeliu

apgailėtini politiniai

apgailėtini politiniai  portretas
konservatoriai su liberalais , būdami valdžioje , ruošė tokias dovanas - išnuomotas per didelis laivas , kurio dujų nėra kam pirkti , net buvo prievolė pirkti įmonėms pirkti dujas - didžiausia vartotoja Achema kaip supratau nuo 2018 m patys apsirūpins , todėl dabar mokės gyventojai . Kur dėsi tas dujas ? konservatoriai padusę mitingavo , raštus ir peticijas visokias dėl Astravo rašė ir ką ? Apmokės viską lietuvaičiai .....Nesuprantu kas dar renka tuos mus taip "mylinčius " ? Sužlugdė lietuviškų trąšų gamintoją , dabar bandys sužlugdyti žemės ūkį , nes reikės pirkti brangias trąšas , nes OPOZICIJAI , nepatinka kažkoks akcininkas , kuris nekelia klausimų muitinei , VSD , įmonė nėra sąraše sankcionuotų . Kažkaip nebejuokingai ir arti tiesos man keliauja pasakymas , kad konservatoriai - didžiausi putino gerbėjai . Tokia mano nuomonė .

rimas

rimas portretas
bet uz is baltarusijos nepirksim nors vistiek uostisim ju smarve

...

... portretas
VA iš ko bus perkami nauji auksiniai šaukštai armijai... juk 'Rusas puola', o nepavalgęs kareivis WW1 laikų 'berdankės' nepakels.

naujametine dovanele tiesiai

naujametine  dovanele  tiesiai portretas
is magnolijos ,dedules,,sekmoko ir kabyliaus ranku visiems tautieciams

Tomas

Tomas portretas
Galėtų sumažinti pvm elektrai ir dujom, bet kur tau!

magnolija

magnolija portretas
klystat brangiejai.Nafta ne pardavem,o atidavem su didelia priemoka.Aisku runkeliai.

Šveikas

Šveikas portretas
Vyriausybė, kuri nuolatos kelia alaus (ir ne tik alaus) kainą ilgai neišsilaiko.

Blin

Blin portretas
Ar nepasprings tie monopolininkai vieną kartą? Gal savo viršpelnius apsikarpytų? Šiaip tai kiekvieną kartą brangstant tokiems dalykams būtina viešai skelbti tų kontorų pelnus ir už visus praėjusius metus, ir už kiekvieną ketvirtį atskirai. Kad žmogeliai galėtų palygint, kas čia pats biedniausias...

gailestis

gailestis portretas
o juk musu magnolija porino kad atplaukus laivui su dujom jos tik pigs o padarius jungti su svedais elektra irgi pigs o gaunasi kad gelele melavo bet nieko kitas wiljamsui pardave nafta ir turejo milijardus litu nuostolio o dabar knygas raso

Anonimas

Anonimas portretas
Kai savo Lietuva neturi tenka pirkt. Rusui spyga parode.O vakarai kiek paprasys tiek ir mokesim.Trauktis nera kur.

888

888 portretas
Kad tik nepaspringtu valstybe nuo ubagu surenkanti didejancius mokescius . Nevokit is biudzeto, paramos ...tuomet turetu uztekt visiems

Tas

Tas portretas
pabrangimas 20-30% yra labai daug. Elektra maždaug kainuotų 3 centais daugiau,dujos jau net kokiais 5 centais.

:]

:] portretas
Tegyvuoja Omnitelio vadybos mokykla! Kiekvienam lietuviui po elektros planą Asmeninis. Ane, Maikštėn?

AK

AK portretas
Ar negalima daugiau pvz. 50%. Sutaupysime dujas benziną. Nereikės Vilniuje sodinti palmių (Zuokas sodino) . Dujos bus terminale kaip relikvija. Juk vyksta atšilimas, nes iš Afrikos į Europą plūsta pabėgėliai.

Zales

Zales portretas
GAZZZZPRRRROMAZZZZZ kgb-komuniagų karmuškė.

Galerijos

Daugiau straipsnių