Į energetikos strategiją jūra „neįsipaišė“

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
Na... kam mąstymo dovana neduota, tam ir rūkymas nepadės; atvirkščiai, paskutiniai proto likučiai galvelę paliks' - nerūkyk daugiau, geriau pabandyk nors kiek pamąstyt. Nes faktai - akis bado, ir toliau bus DAR baisiau.

to ...

to ... portretas
Zmogau, tu ka rukai? pasakyk kur parduoda

...

... portretas
TIK ne vėjo jėgainės (ir ypač - jūroje). NES - klimato kaita vyksta NE dėl CO2 (ne tiek dėl CO2), kiek dėl tų vėjo jėgainių; Gamtoje NIEKO nemokamo nebūna! O tie GW ne tik šiaip iš Gamtos atimami, ne šiaip vėjas stabdomas (juk mūsų klimatą didžia dalimi tie vėjai nulemia), esminė BLOGYBĖ tame, kad tos vėjo jėgainės orų srautus susuka suktukais; jei šiaip vėjas pažemiais išsisklaido (ten ir teršalai nusėda), tai susuktas suktuku apjuosia visą Žemę, taip atskirdamas Šiaurės ir Pietų orus (o tuo pačiu teršalus iškeldamas į stratosferą - TIK tuomet ir pasireiškia jų žalingumas). Na o ir pašios tos 'orų užuolaidos', skiriančios Šiaurės ir Pietų orus, vis fluktuoja, nukrypsta tai link Pietų, tai link Šiaurės, tai ir turim tokį nepastovų orą, kartais papuolam Šiaurės orų įtakon, kartais pietų. O kai tie žemę juosiantys orų srautai prikaupia drėgmės, turim NIOKOJANČIUS potvynius - JEI ir padengtų vėjininkai jų nuostolius, tai kaip su žmonių gyvybėmis? Taip kad - NE vėjo (velnio) energetikai!

Anonimas

Anonimas portretas
Sutinku su Heru!!!!! Kam meluoti?????????????? Rusija parduoda elektros energija, tik pirk...ir pigiau!!!

Heras

Heras portretas
Kam skleidžiate melą, ne Rusija ,o Lietuvos valdžia atsijungia nuo Rusijos pati ir pirks iš vakarų tą pačią rusiška elektrą ,bet tik brangiau

Galerijos

Daugiau straipsnių