I. Žilienė: šilumos kainos mažinimo ištekliai išsemti pernai

Ištekliai mažinti šilumos kainas išsemti jau pernai, todėl daugumoje miestų mažesnių kainų šiemet tikėtis neverta, TV3 „Žinioms“ pareiškė Kainų komisijos pirmininkė Inga Žilienė.

„Gamtinių dujų kainos, nes ir pasaulinė tendencija yra tokia, kad tiek naftos produktų kainos augimas kitiems metams yra maždaug 10 proc., iki 10 proc., tai irgi įtakos galutinę kainą“, – pirmadienį televizijai teigė I. Žilienė.

Šilumininkai prognozuoja, kad Vilniuje šiemet vidutiniškai 60 kvadratų buto šildymas per mėnesį dar bus pigesnis dešimtadaliu – apie 5 eurus – negu pernai.

Vidutinė centralizuotos šilumos kaina lapkritį, lyginant su spaliu, yra 6 proc. didesnė. Labiausiai šiluma brangsta Kaune -15 proc., Klaipėdoje - 21 proc.

Sinoptikai prognozuoja, kad lapkričio mėnuo numatomas 1 laipsniu šiltesnis už įprastinę daugiametę normą, o visa žiema, tikimasi, bus 1–1,5 laipsnio šiltesnė.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

jk

jk portretas
Eilinis tautos apiplėšimas,kiek skiedę kad pereinam ant biokuri bus pigu,nusipirkom su baisine permoka laivą dujų saugyklą,rėkė bus pigiau,špyga visiems taukuota,brangsta ir brangs. Tautos mulkinimas tesiamas su daugiabučių renovacija,padarei moki pigiau,neskubėkit ,iki laiko kol dauguma bus renovuoti, tada šilumininkai pajus badą ir šilumos kaina bus pakelta.Mokėsit btangiai plius išlaidos už renovaciją .Savivaldybei dzin kad šiluma brangsta,užtat visų mylimas meras naujus limuzinus perka,o pažiūrėkit ,kad pernai uždėtas plonas asfalto sluoksnelis jau daug kur sudilo ir vėl lenda diobės.Bet klapčiukai jau siūlo negalvojantiems Matijošaitį į prezidentus,ane

demokratija

demokratija portretas
pavasari minejo kad silumos kainos naujame cezone kris o dabar vel peizeja kitka

Kiek galima

Kiek galima portretas
Ne pasakokit pasaku,o pateikit visuomenei tikslias ataskaitas apie uzdirbamus pelnus silumos tiekeju ir gamintoju, paskutiniu penkiu metu laikotarpio.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių