Įmonės grumsis dėl gausesnio viešųjų pirkimų aruodo

  • Teksto dydis:

Viešųjų pirkimų vertė Lietuvoje pernai siekė kiek daugiau nei 4 mlrd. eurų ir buvo apie 0,7 mlrd. eurų didesnė nei prieš metus. Šiemet ne tik didės viešųjų pirkimų mastas, bet ir rengiama nemažai perkančiosioms organizacijoms bei tiekėjams aktualių viešųjų pirkimų naujovių, rašo "Verslo žinios".

"Viešųjų pirkimų vertė pernai nebuvo didelė, nes projektai su 2014-2020 metų ES struktūrinių fondų parama, kurie teoriškai galėjo būti pradėti 2014 metų sausio 2 dieną, vis dar neįsibėgėjo. Šioks toks pagyvėjimas pasijuto 2016 metų antrąjį pusmetį, tačiau nepakankamas", - teigė Viešųjų pirkimų tarnybos vadovė Diana Vilytė.

Jos teigimu, realu, kad šiemet viešųjų pirkimų apimtis gali siekti apie 5 mlrd. eurų, didžiausios vertės pirkimai, kaip paprastai, turėtų būti statybos sektoriuje. Tikslesnė pirkimų suma paaiškės kovo viduryje, kai perkančiosios organizacijos paskelbs metinius pirkimų planus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NA NA

NA   NA portretas
grumtis galima kovos arenoje______čia prie Lietuvos iždo , vyks atkatų ir kyšių pasiūla ,_____kas daugiau duos ir kieno pusėje bus didesnis stogas, tas didesnį gaus viešųjų pirkimo paketėlį ,_____čia gi Lietuva ir teisėsauga bei Daukanto gatvė yra pakabinta ,,,,,,sėkmės dalintis ,,,,
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių