Ir toliau fiksuoja nutįsusias eiles prie parduotuvių: ką čia dalina nemokamai?

  • Teksto dydis:

Tautiečiai ir toliau fiksuoja nutįsusias eiles prie parduotuvių. Tiesa, dažniausiai žmonėms prireikia ne maisto, o batų.

„Ką čia taip dalina nemokamai?“ – socialiniuose tinkluose klausė Adomas.

Nuotraukoje matyti, kad lauke keliolika žmonių lūkuriuoja eilėje prie parduotuvės, esančios Šiauliuose. Džiugu, kad daugelis laukiančiųjų tvarkingai laikosi atstumų. Iš internautų kalbų galima suprasti, kad žmonėms prireikė ne maisto produktų, o batų. 

Internautai pasidalijo panašiu vaizdeliu, kai Šiauliuose prie tos pačios „Batų kalno“ parduotuvės žmonės į eilę rikiavosi ir praėjusią savaitę. Tiesa, tuomet oro sąlygos nebuvo tokios palankios – snyguriavo.

Portalas kauno.diena.lt praėjusią savaitę taip pat rašė, kad šiek tiek atlaisvinus karantino ribojimus žmonėms itin prireikė drabužių ir avalynės. Tuomet kauniečiai pasidalijo nuotrauka, kurioje matyti, kaip žmonės laukia prie dėvėtų drabužių parduotuvės „Humana“, įsikūrusios miesto centrinėje dalyje. Internete taip pat buvo galima rasti nuotraukų, kuriose žmonės taip pat laukė eilėje, kad įsigytų batų.

Primename, kad nuo vasario 15 dienos Vyriausybė leido veikti ne maisto prekių parduotuvėms, kurios turi atskirą įėjimą iš lauko.

Savaitgalį kauniečiai taip pat užfiksavo miestiečius, besirikiuojančius prie legendinės „Spurginės“. Gražią sekmadienio popietę miestiečiai neatsispyrė ir kavos puodeliui, kurį išsinešdavo iš įvairių kavos namų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

H

H portretas
Kad batus nusipirkti tikrąją jų kainą ... reikia pastovėti eilėje. Ne visi Lietuvoje milionieriai

Artojas

Artojas portretas
Durniai auga nei sėjami , nei akėjami.

tų r a š t i n i n k ų tiek PRIVISO, jie g a u d o

tų r a š t i n i n k ų  tiek PRIVISO, jie  g a u d o portretas
kiekvieną pirstelėjimą
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių