Paradoksas: mažėja alkoholio pardavimai, bet ne alkoholizmas

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Vasaros laikotarpiu sauke,kad surinkome papildomas milijonines sumas euru uz alhogolio pabranginima.Isvazivo milijonas musu tautieciu atgal i Europa ir vel prasidejo vargas, nebesurenkame zadetu milijonu i biudzeta.Kova su vejo malunais-durniu laivas.Vokietijoje per puse alhogoliniai gerimai pigiau,niekas nenusigeria.O cia Lietuvoje asilai naujus istatymus isradineja.

o man

o man portretas
durniai ir kultura...

P

P portretas
Tie kas kalba apie gėrimo "kultūrą" yra arba patys mėgėjai arba pasamdyti kitų girdytojų. Man gėrimas ir kultūra yra niekaip nesuderinami dalykai.

kad veryga durnas

kad veryga durnas portretas
anoks cia paradoksas...

klp

klp portretas
uz tat samane verdasi ir teka upem , va taip rupinasi lietuvaiciu sveikata

Hm

Hm portretas
Norvegijoj valstybe pereme alkocholio monopolija i savo rankas.kainos kosmines o narkomanija klesti taip kaip pas mys alkoholizmas.jei nori svaigintis,tai ir svaiginsis.ir tikrai suras budu kaip tai padaryti.akcizus sukele tikrai ne tam kad pazaboti alkoholizma,o tam kad daugiau pinigu i biudzeta surinktu is akcizu ir pvm,prisidendami beva musu visu sveikata

Vile

Vile portretas
Juokingos viltys -alkoholio sunaudojimas mazeja,o alkoholizmas - ne. Alkoholizmas liga ir ja ne taip lengva nugaleti. Alkoholikas nenustos gerti tik todel,kad varzoma prekyba. Tas,kuris nori "pasveikti" (rasau kabutese,nes nera vaisto nuo sios ligos), turi niekada,kartoju - niekada nebenaudoti alkoholio. Tegul jis negers metus-du...penkis ar desimt,uzteks isgerti stikliuka ir vel viskas is pradziu. Nereikia rasineti nesamoniu. Kad nugaleti alkoholizma vien prekybos varzymo neuzteks. Turi buti socialinis mastymas,o ne vien draudimas. Suomijoj vos ne sausas istatymas,o jie vaziuoja gerti i Estija - stai jums ir atsakymas. Zinoma,as palaikau musu valdzia,kuri stengiasi riboti alkoholio prieinamuma,bet "zurnalistai-specialistai" tegul galvoja,ka raso.

AK

AK portretas
Neprisiveža tiek, kiek krenta, nesijaudinkit. Narkotikų vartojimo tradicijos, matot, susuko narkobaronai giesmę. Krenta, nes priemonės ir buvo įgyvendintos mažinančios.

zzz

zzz portretas
Uztat Lenkijos statistika parodys, kad Lenkijoje alkoholio suvartojimas drastiskai padidejo. Ypac suvalku kraste, kur staiga zmones pradejo 10 kart daugiau gert :)

taip reikia

taip reikia portretas
kas tai raso vadinas yra uzsakymu pildytojas matyt ramuniukas su veryga sumoka kad nieks apie ju nesamones nerasytu

Tika

Tika portretas
tai kaip nekris kai lietuvaičiai pilnom bagažinėm vežasi iš lenkų ir braliukų latvių. Negalvokite, kad mažiau gerti pradėjo.

Galerijos

Daugiau straipsnių