Jau skiepijama nemokama sezoninio gripo vakcina

Grįžti į straipsnį

Nu jo

Nu jo portretas
Kaip tik per tokias nereikalingas ir kartais net kenksmingas vakcinas pradedama bijoti tikrai reikalingų skiepų. Veiksminga vakcina nuo gripo neįmanoma, gripo virusas per sparčiai mutuoja. Jei kam skiepai nuo gripo ir padeda, tai tik kaip placebo. Tikrą naudą iš tokio vakcinavimo gauna tik susišluojantys milijonus farmacijos monstrai.

pacientai

pacientai portretas
jus pasiskambinkite i poliklinika pries eidami skiepytis-nes vakcinos gali netureti. kalnieciu poliklinika kartu su savivaldybes sveikatos skyriumi 2 menesius melavo-kad imamas kraujas tyrimams sioje poliklinikoje-rugpjuti-rugseji neturejo net megintuveliu kraujui imti ir vaike pacientus po visa miesta-o savivaldybes sveikatos skyrius atsirasinejo-kad kraujas imamas- melas per akis vyksta-jungiant 5 kauno poliklinikas i viena poliklinika

ww

ww portretas
Kam ji... reikalinga? Jus matyt nesirgote gripu,kuris dar ir komplikavosi i plauciu uzdegima,o po to i pleurita,todel ji jums ir nereikalinga. Kas sirgo,zino kokia tai baisi liga ir skiepai yra vienas is budu apsisaugoti arba lengviau persirgti.

kam ji-ta vakcina iš vis reikalinga,nuo jos-tik blogiau

kam ji-ta vakcina iš vis reikalinga,nuo jos-tik blogiau portretas
kaunietė

Kęstas

Kęstas portretas
Lietuvoje darosi nesaugu gyventi. Galvojate dėl to, kad pamatę geresnę mašiną, banditai užmuš jus kastuvu ir užkas? Ne tik dėl to. Cituoju: "Pasak sveikatos apsaugos ministro Aurelijaus Verygos, tokioje situacijoje, kai dėl mažėjančio gyventojų skaičiaus visoje Lietuvos teritorijoje suteikiama mažas paslaugų skaičius, paslaugos darosi nebesaugios, nes specialistui medikui yra sudėtinga išlaikyti kvalifikaciją." Kad specialistas medikas išlaikytų kvalifikaciją, per jo rankas turi pereiti rimtas ligonių skaičius.Ministras siūlo važiuoti į Vilnių ar Kauną. Įsivaizduokime, sergate viena iš dažniausių Lietuvoje kraujagyslių ligų, jums insultas ar infarktas. Jūsų smegenų ar širdies audiniai kas minutę miršta. O jūs varote iš Zarasų į Vilnių. Jei esate dabar jaunas ir sveikas, supraskite, kad neilgai toks būsite. Pasirinkite vietą, kur gyventi saugu, iš anksto. Daugiau apie tai - guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Nuliūdusi

Nuliūdusi portretas
Tai ,kad jos jau ryte nebuvo Šiaurės pr.8 ęsančioje šeimos klinikoje.Taigi pavėlavote su pranešimais

Galerijos

Daugiau straipsnių