Ką žada pensijų sistemos pertvarka

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
PENSININKŲ pinigai, ir jų NEGALIMA iš jų atimt, tai JAU pensininkų nuosavybė. Bet žinant kad LLRI savo demagogijomis tik vagystes dengia, tai ir čia - nieko naujo,ir vėl jie kliedi kaip čia DAR pasivogt. O juk žinom, kad neteisės pagrindu teisė neatsiranda, taip kad: tie 2% iš 'Sodros' tai paprasčiausia GRUBI VAGYSTĖ, ir net tie 2% iš biudžeto PANEIGIA teisinį Valstybės pagrindą (Valstybė NEGALI proteguot atskirų privačių firmų, TUO labiau - netinka Valstybei remti turtingąją piliečių dalį, galinčią nuo atlyginimo kažką ir taip atsidėt), ir TIK tie papildomi 2% nuo atlyginimo yra teisėta tokių 'privačių pensijinių fondų' dalis; - visa kita teisiškai yra vagystė. Beje, galintys atsidėt 2%, gali atsidėt ir visus 4% ir net daugiau; KAM iš biudžeto turtinguosius remt, ir biednuosius skurdinti.

kauniete

kauniete portretas
Kionstutucinis teismas jau yra daves išaiskinimą,kad pensijos yra zmogaus nuosavybė, todel ir kaupimas yra 2-oje pakopoje jau sukaupti zmogaus pinigai ir ju nusavinti valstybe neturi teises. Todel jai bus atimama is zmoniu, tai teismo keliu zmones gales prisiteisti is valstybes ir dar prisiteisti už moraline zakla, kad buvo suklaidinti, nes valstybe pati ragino kaupti privaciuose fonduose, ka mes ir padareme, Man iki pensijos liko 6 metai ir as liksiu 2-ojo pakopoje ir nesimetysiu i jokias sodras. Kiek sukaupiau tiek turesiu, o isejus i pensija as juos atsiimsiu ta pacia diena.

tyytytyt

tyytytyt portretas
jei ką stumia Laisvosios rinkos institutas, tai reikia daryti atvirkščiai, nes jie rūpinasi tik turčiais ir stambiuoju kapitalu. Visa kita jiems visai nesvarbu.

senelis

senelis portretas
zada tik skurda ir bada ir nieko daugiau

Nieko gero

Nieko gero portretas
iš tų reformų, kiek jau jų buvo - nė viena naudos nedavė..

Rasa

Rasa portretas
Mums,pensininkams -valgyti reikia šiandien o ne po dviejų ar trijų metų. Ir jeigu žmogus visą savo gyvenimą mokėjo mokesčius ir pradirbo keturiasdešimt ar dar daugiau metų-valstybė negali tyčiotis iš tokių žmonių ir privalo atiduoti tai,ką iššvaistė.

Galerijos

Daugiau straipsnių