Kaip Lietuva tikisi galva pramušti Kinijos sieną

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
CHA: "Kaip Lietuva tikisi galva pramušti Kinijos sieną" - jei jau 'galva' tinkama TIK sienoms daužyt, liūdna ateitis Lietuvos laukia.

kol chainikai neismoks gaminti

kol chainikai neismoks gaminti portretas
telefonui bateriju ,jokia prekyba negalima .ir zaislus vaikams is nekenksmingo plastiko ir keptuves nenuodingas ,ir rubai bei kedai ,kad nesmirdetu ir bent savaite ,kad atlaikytu .

labai prasau

labai prasau portretas
nevezlite i Lietuva kinietisko sudo .

Kęstas

Kęstas portretas
Didžiausias Grybauskaitės melas: „Pasireiškiant pasaulinės ekonominės krizės požymiams, susiduriant su saviizoliacija, protekcionizmu ir prekybos karais, Lietuva palaiko pastangas išsaugoti atvirą skaidrią ir nuspėjamą daugiašalę prekybos sistemą. Šalies vadovės teigimu, tokia sistema naudinga ir Lietuvai, nes skatina mūsų šalies ekonomikos augimą ir žmonių gerovę“, – rašoma Lietuvos prezidentūros pranešime. Melas. Pasaulio prekyba iki šiol buvo naudinga tik komunistinei Kinijai, lobstančiai žmonių Vakarų pasaulyje, tame tarpe ir Lietuvoje, sąskaita. Kur nuėjo mūsų linų pramonė? Į komunistinę Kiniją. Komunistė Grybauskaitė yra žmonių Vakarų pasaulyje, tame tarpe ir Lietuvoje, didžiausias priešas. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Galerijos

Daugiau straipsnių