Kaip turėtų veikti maisto kuponų sistema?

Grįžti į straipsnį

kada prasides tvarkai ir teisingumas,

kada prasides tvarkai ir teisingumas, portretas
as isdirbau 44 metus ir man siandien siulo kuponu ,zinot ka ,susikiskit ta kupona KUBILIUI i gera vieta,kodel kuponu neimat sau o kisat mums ,prisivoget ir dziaugiaties o mums eilini karta kaip durniams vel savietskij sajuz,ar ne kaip jums negeda ,nors DIEVO bijotumet,pardave sazine,siela velniui uz piniga nieko parodet kad nemokat valdyti,tik vogti is varksu zmogeliu,jeigu ne zalieji mes daug ka butume nezinoje apie KUBILIUAS PARTIJA IR JU GRAZIUS DARBELIUS ,o kuponus neskit KUbiliui jam dar maza .

Tera

Tera portretas
Baikit juokinti su tais kuponais. Bus kaip su vagnorkėm. Išleidžia milžiniškus pinigus jų spausdinimui, o paskui degina. Matyt kažkam reikia praplauti pinigus tai ir metasi ant maisto talonų. Baisu, ko tik neprigalvoja seimūnai sėdėdami tose kėdėse. Ne 121, o 51 reikėtų palikti.

anupras

anupras portretas
Skaitoma, kad dabartiniai prekybos centrai plėšikauja nesant konkurencijos. Kas neleidžia valdžiai pabandymui organizuoti vieną vien populiariausių maisto prekių prekybos centrą ir konkuruoti su esamais centrais. Gal tai būtų daug paprasčiau, negu ta abrakadabra su maisto kuponais.

Anonimas

Anonimas portretas
Eiline valdžios afiora iš mokesčiu mokėtoju pinigu

vat cia tai

vat cia tai portretas
tikrai grizimas i tarybinius laikus kai visiems kuponai maistui ir alkoholiui ir buitinei technikai ir baldams ir indams ir patalynei ir automobiliams ir dar daug kam buvo per tuometines profsajungas dalinami. Pasirodo viskas kas sena, pamirsta kaip blogas sapnas, prikeliama naujam gyvenimui. Gal geriau jau sustiguokit atlyginimus ir pensijas, sumazinkit kainas ir mokescius taip kad zmones pagaliau pasijustu oriai gyvenantis ES, o ne kazkokiam periferijos uzkampyje skaiciuojantys skatikus iki sekancios pasalpos

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Nusimato šviesus Lietuvos rytojus.Kol kas veržkimės diržus,nes reikia prezidentei lainerio.

Anonimas

Anonimas portretas
ekonomika auga o mes gauname talonus maistui dasigyvenome laisvoji Lietuva

Galerijos

Daugiau straipsnių