Kalėdas vagia kainos

Grįžti į straipsnį

Senis

Senis portretas
AliExpress apsipirkit

Trumpai

Trumpai portretas
vis tiek kaltas Lansbergis.

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Tenka pastebėti kad kainos neatsiranda iš dangaus .Pirkdami niekam nereikalingas prekes , ar tai žaislus , nežiūrime į daikto vartojamąją vertę. Svarbu nuraminti savo sąžinę nuperkant brangų daiktą dovanai ir pasirodyti prieš kitus , koks esi geras ar dosnus.Tai prekybininkai ir naudojasi šita bizonų banda einančia per Akropolius ar kitus prekybos centrus. O tas kuriam reikia ARTUMO ŠVENTĖS ,lieka našlaitis ar vienišas ....

...

... portretas
Kai klaipėdiečiai težino tik tą vieną Akropolį, tai ko stebėtis grūstimis jame kai visi į jį sulenda.

...

... portretas
Ar tai būtų ketvirtadienis ar tai šeštadienis ...Klaipėdos Akropolyje nepraeit...

a

a portretas
Teisingai parashe, toj baigsis EU pinigeliai ir pasimatys viskas. Jau pastebeta kad prabangos prekiu pirkimas beveik sustojo, ateina krize, ruoskites zmones. Del pirkimo internetu sutinku, reikia pilnai tuo naudotis, tik ne LT parduotuvem, kaip pvz "pigu.lt" , kur viskas tikrai nera pigu..reikia pirkti uzsienyje, net su parsiuntimais/muitais gaunasi daug pigiau.

M

M portretas
Kaina nustato pirkėjas, ne pardavėjas. Jei atsiranda masė žmonių kurie perka kinišką šlamštą už 30-40 EUR, vadinasi kaina yra tinkama, tad verslininkai ją ir palieka. Jei žmonės tiesiog nepirktų, nemokėtų neadekvačių kainų - jos galiausiai kristų. Dabar interneto amžiuje gi galima lygintis kainas, ieškoti ir rasti tikrai gerų kainų :)

R

R portretas
Esmė-kad kainos tikrai per didelės, lyginant su gaunamais užmokesčiais(daugumos). Be 20Eur jau nieko neįpirksi. Ir kai pamatai kažką už 10-15E, tai jau atrodo: vajee, gera kaina, gera nuolaida. Beje, tam išeinančiam pas kitą(komentaras žemiau): pas tą kitą varytų su visu pulku vaikų, pažiūrėčiau, kaip jis toks tai kitai būtų reikalingas:))) O aš būčiau laisva moteris, kuri savaitgaliais nusivestų vaikučius į kiną:)))

Monika

Monika portretas
Vokiečiai atvykę į svečius, taip pat stebisi mūsų kainomis Lietuvoje. Rūbų parduotuvėse kainos, kaip aukščiausio brendo parduotuvėse Vokietijoje, kur prekinasi turtuoliai. Gėrimai, vynas ir kiti taip pat kainos sukeltos. Maistas , Vokietijoje galima rasti pigiau. Kaip Jūs išgyvenate iš savo atlygio, klausia. Sunku ir atsakyti į tokius klausimus.

piktas

piktas portretas
nekenciu tu daugiaparsiu...pries dulkinantis pagalvok ar galesi tuos savo parselius islaiktyti... o tu dovanu ir nereikia svarbu sirdy bus svente...

......

...... portretas
Nematau problemų,jeigu brangu -neperku ,yra kas pigiau.Ne dovanose laimė,smulkmena galima pradžiugintį žmogų,vaiką.Prie ko čia ,aš turiu daug vaikų ir turėk,prieš planuojant juos ,reikia viską gerai apagalvoti,svetimi juos neaugins .Tavo vaikai-tavo bėdos.Lietuviai ne kiniečiai,privalo galvoti ką daro.Moterys turėtų geriau mąstyti apie savo gyvenimą ,vyrui išėjus pas kitą ,įdomu kam ji bus reikalinga su pulku vaikų.Moterys vyrams reikalingoms be vaikų,nes jie yra niekada neužaugantys vaikai.

Tam-hmm

Tam-hmm portretas
Bet jeigu tu perki urmu tai gauni dar pigiau nei 12 eurų ir jei ji lentynoje kainuos 16,o ne 30 eurų tai toje lentynoje ji neužsigulės,vyks prekių apyvarta. O dabar prašai kosminės kainos todėl ta lėlė ir guli lentynoje,o tu atlyginimus pardavėjai vistiek turi mokėti.

Rita

Rita portretas
Nereikia tų dovanų,galima kitaip švęsti tas šventes.Susitarkime,susivienikime ir nepirkime,bus pamoka monopolistams.Ir ne tik dovanų bet ir maisto tiek nereikia.Busime tik sveikesni ir pinigų liks.

Altairas

Altairas portretas
Taip, jei Kalėdos kažkam - tik dovanėlių ir kt pirkinių šventė. O jei Kalėdos - Jėzaus Gimtadienis, tai šios Šventės iš žmonių širdžių niekas nepavogs.

hmm

hmm portretas
Jei lėlė kinijoje kainuoja 12 EUR, tai jau įvežus į lietuvą pridėk muitą ir PVM. Kai tu perki vieną lėlę, tai tau visų šių mokesčių mokėti nereikia. Nereikia lėlės laikyti ant lentynos kol ateis pardavėjai, nereikia mokėti algos personalui, nereikia mokėti nuomos, elektros šildymo parduotuvės ir panašiai.

Vaidas

Vaidas portretas
Ka tik įmanoma,viska perku internetu(daug pigiau) siulau ta visiems daryti. Kai kas gali paprieštarauti,kad neturi interneto,bet neabejoju,kad pas visus atsiras draugų,giminių,pažystamu kurie padės. Na o perpardavinėtojai galės griaužti špyga.

Galerijos

Daugiau straipsnių