Kinta lietuvių įpročiai renkantis alų ir vyną

Grįžti į straipsnį

O aš tai

O aš tai portretas
alų geriu naminį, o makalo nei nealkoholinio, nei spirituoto nepripažįstu visai. Ir girą naminę geriu, tik gaila, kad vis sunkiau tinkamos girai juodos duonos rasti, kažkokie pusdurniai "gerina" duoną aliejų į ją pildami ir visokius "patobulinimus" kišdami. Reiks, matyt, ir duoną savo kept...

Česka iš Slabodkės

Česka iš Slabodkės portretas
Nealkoholinis alus nebus toks šlykštus gerti, jei į jį pridėti 100 gr. degtinės

Nevartojantis

Nevartojantis portretas
Jau kas kas, bet akcizai ir brangstantis alkoholis tikrai neturi jokios itakos didesniam nealkoholinio alaus vartojimui - didzioji dalis gero nealkoholinio alaus kainuoja tiek pat kiek alkoholinis analogas. Zmones daugiau juda, sportuoja, automatiskai su alkoholiu nesiderina. Tas "madinga" irgi juokingai skamba... matosi tinklu atstoves pagal savo supratima komentuoja... O kad asortimenta butina didinti, tai faktas ;) Palygint su alkoholinio alaus pasiula, nealkoholinio alaus pasiula apgailetina.

Aš tai

Aš tai portretas
su brangstančiu alumi kovoju paprastai.....perku išskirtinai tik Pasvalio, Biržų krašto aludarių alų.....Norfoje, Rimi......nuo poros, trijų litrų ryte neskauda galva, nedžiūva liežuvis, skirtingai nei nuo visokių engelmanų, švyturių, kalnapilių.....

Galerijos

Daugiau straipsnių