Kodėl vėluoja pensijos?

  • Teksto dydis:

Sausio mėnesį vėlavo ne tik vadinamieji vaiko pinigai. Jau kelintą dieną kai kurie pensininkai veltui laukia pagal naują tvarką į namus nešiojamų pensijų, praneša LNK žinių tarnyba.

"Sodra" tikina, kad penkios pinigų išnešiojimo konkursą laimėjusios įmonės yra patikimos, o sutrikimai tik laikini.

Pasak "Sodros", kai kuriais atvejais į namus atnešamos pensijos senoliams gali tekti palaukti iki sausio 26 dienos. Tačiau žadama, kad kitą mėnesį tokių vėlavimų nebebus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Hm

Hm portretas
Straipsnio pavadinime uzduotas klausimas i kuri atsakymo straipsnyje nera. Tai kodel gi veluos? Kelio neras atnesti ar kaip?

na

na portretas
durneliams pensininkams parašiusei panelei klausyk panelę džiaukis dar kol nesi tokia, nes greitai ir pačiai ateis toks laikas, išmok gerai naudotis kompiuteriu ir nepamiršk įsidėk linzes kad gerai matytum pasiruošk senatvei. Žinok Tu, kad pensija ateina labai greitai ir jaunystė prašoliuoja. Žiūtrėk kad pati neatsidūrtum senelių prieglaudoj, ar jau žinai kad būsi protinga? O mes susitvarkysim pereisim į paštus,

DURNELIAMS PENCININKAMS

DURNELIAMS PENCININKAMS portretas
LAUKITE SAVO PINIGŲ KAIP MERGELĖ UŽJURIŲ PRINCO...JŪSŲ PINIGĖLIAI SENAI VAGIŲ KIŠENĖSE......išmokite naudotis kompiuteriu ir naudotis banko kortele ir nereiks verkti dėl prarastos pensijos.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių