Kokios yra nereikalingiausios Kalėdų dovanos?

  • Teksto dydis:

Skaičiuojama, kad statistiškai maždaug kas trečias gyventojas per Kalėdas gauna nenorimų, nereikalingų dovanų. Kokios tos dovanos ir kiek lietuviai skiria pinigų dovanoms pirkti?

LRT RADIJO laidos „PIN kodas“ vedėjas Mindaugas Aušra pažymi, kad tarp negeidžiamiausių Kalėdų dovanų įvardijami kompiuteriniai žaidimai, meistravimo, virtuvės įrankiai, sporto reikmenys.

Geidžiamiausiųjų sąrašo viršūnėje – knygos ir dovanų čekiai. Taip pat kiti tyrimai rodo, kad žmonės mieliausiai priima išmaniuosius įrenginius, namų techniką, kosmetiką.

M. Aušra atkreipia dėmesį, kad vis daugiau lietuvių dovanas perka elektroninėse parduotuvėse (šiemet tą darė apie ketvirtadalis tyrimo dalyvių), tad galima daryti išvadą, kad žmonės po truputį supranta, jog yra alternatyva sausakimšiems prekybos centrams. 

Kokias sumas lietuviai linkę skirti dovanoms? Pasak M. Aušros, daugiau nei trečdalis tautiečių ketina skirti nuo 60 iki 100 eurų ir tai yra daugiau nei pernai.

Daugiau apie tai – įraše.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
kaip galima tokią durną statistiką įvardinti? kiek žmonių tiek nuomonių.pvz vieniems knyga nereikalinga, nes jie neskaito, o mieliau krapštosi virtuvėje ir labiausiai džiaugiasi gavę kokį įrankį įdomesnį ar vietoj seno, naują ir t.t.

Ona

Ona portretas
Visada labai džiaugiuosi gavusi kaip tik virtuvės įrankių,taurių ar indų.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių